Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чудовище" - страница 4
Чудовището не е нещо, което искате да научите, а нещо, от което трябва да се страхувате.
Скот Уестърфийлд
Който се бори с чудовища, трябва да се погрижи, че в процеса той не се превръща в чудовище.
Софи Джордан
Той е роден чудовище, той ще умре като чудовище, а чудовищата не могат да имат приятели.
Сюзан Денърд
Защо полицаите толкова трябва да наказват хората за незначителни нарушения, когато наоколо се скитат много истински чудовища, които трябва да бъдат хванати?
Сюзън Луис
Голиат беше шампион, чудовище, което никога не беше побеждавано, и тогава този млад човек, Дейвид, излезе напред, дете, което вярваше в Бог и го направи.
Тайсън Фюри
Що се отнася до Ислямска държава, знаем откъде идват. Знаем кой ги е използвал в миналото. Знаем, че тяхното сектантство води до убийства. Тук турската държава, подобно на своите шефове от НАТО, помогна за създаването на чудовище, на което сега твърди, че се противопоставя.
Тарик Али
Ние, християнските писатели, трябва да рисуваме злото с най-черните четки, не за да сеем страх, а за да призовем чудовищата да бъдат разпръснати от нашата светлина. Ако Сатана се маскира като ангел на бялото, възнамеряващ да измами света, всеки опит от наша страна да минимизираме злото е само съучастник с неговата стратегия... Обърнете се към светлината; не се страхувайте от сенките, които създава.
Тед Декър
Религията наистина е породила някои чудовища. Винаги има, исторически. Върнете се обратно до Инквизицията, знаете, кръстоносните походи, джихадът и т.н.
Уоле Шоинка
Логичният резултат от еволюцията е, че тя създава чудовища. Ние се превръщаме в чудовища, защото еволюцията ни отнема всичко, което ни прави хора в смисъл на нашата морална отговорност, нашите морални абсолюти и нашата идея да бъдем различни от животинското царство.
Франк Перети
В мозъка ми има малко чудовище, което контролира моето съмнение. Самото съмнение е глупаво нещо, без усет и чувство, сляпо и опъващо се в края на дълга верига. Но чудовището е умно. Винаги ме наблюдава и когато съм напълно сигурен в себе си, освобождава съмнението и го оставя да се развихри. дори когато знам, че идва, не мога да го спра.
Франческа Запия
Вече не вярваме в приказките. Но ще се научим да вярваме в чудовища.
Франческа Лия Блок
Ако Адам и Ева не са били ловци-събирачи, то със сигурност са били събирачи. Но тогава потребителското желание, или самоогорчението, или "сърбежът", както го нарича Шопенхауер, се появи във формата на змия. Това капиталистическо чудовище събужда в Адам и Ева възможността нещата да бъдат по-добри. Незабавно те са изгонени от градината и осъдени на живот, изпълнен с труд, тежък труд и болка. Иска изместени нужди и оттогава нещата вървят надолу.
Том Ходжкинсън
Хауърд: Не знаех, че си имал първа жена. Ози: Сега тя има работа да плува нагоре и надолу по Лох Нес, докато чудовището си почива.
Хауърд Стърн
Не харесвах много супергерои. Харесвах комикси за чудовища и война.
Брайън Азарело
Любовният ми живот е като чудовище от Лох Нес. Слуховете и за двете са силно преувеличени.
Вал Макдърмид
Никога не се съмнявайте в истинската заплаха не чудовището, а човекът.
Виктор Милан
Разглезените социопати, които са дрогирани родители, са твърде заети, за да забележат, че децата им са малки чудовища.
Алафеър Бърк
Сред нас има чудовища.
Дейвид Морел
Нарисувай чудовище. Защо е чудовище?
Джанис Лий
Бъдещето е странно чудовище. Колкото по-малко има от него, толкова повече плаши.
Джеймс Лавгроув
Епизодите на "Речни чудовища" действаха малко като примамка - имаше местопрестъпление, може би някой беше изтеглен и трябваше да разберем какво се е случило.
Джереми Уейд
С "Речни чудовища" понякога нямаше значение дали историята е измислена или преувеличена.
Джереми Уейд
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща