Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чудовище" - страница 3
Глобалната война се превърна в чудовище на Франкенщайн, заплашвайки да унищожи и двете страни.
Дъглас Макартър
Има Тоалетно чудовище което влиза в банята, ако стоите твърде дълго на тоалетната. Има Кетчупено чудовище, което издава странни звуци, когато стискаш кетчупа.
Аби Ханлон
В книгите често има тъмна тайна... Често има събирателно чувство на страх; понякога има пропуск в текста, от който могат да излязат всякакви чудовища.
Ан Енрайт
Останалите имаме и чудовища, но трябва да ги наричаме с други имена или да се преструваме, че не съществуват...
Маргарет Милър
... действително трябва да бъдеш чудовище, за да мислиш себе си за свободен от всички дългове.
Мариан Фредриксон
Може би съм създал чудовището Рамзи, който в крайна сметка се превърна в телевизионна личност, която крещи на знаменитости в "Кухнята на ада", правейки им това, което му бях направил.
Марко Пиер Уайт
И ако наистина мога да видя бъдещето, тогава какво означава това? Има ли смисъл в живота ни, ако всичко вече е навън и само чака да се случи? Защото ако беше така, тогава животът наистина би бил ужасно чудовище, без шанс да избяга от съдбата, от съдбата. Би било като да четеш книга, но да я четеш назад, от последната глава надолу до глава първа, така че краят вече ти е известен.
Маркъс Седжуик
Ако виждате провала като чудовище, което ви дебне, или такова, което го има вече ти съсипа живота, погледни пак. Това чудовище може станете доброжелателен учител, отваряйки ума си за успехи сега не можете да си представите.
Марта Бек
Филмът с чудовище е толкова добър, колкото и чудовището в него.
Матю Райли
Душата на всеки човек е или съкровищница, или пустиня, или ад, обитаван от чудовища.
Наталия Солнцева
Чудовища не съществуват. Трябва да се боиш от хора, а не от чудовища.
Николо Аманити
Докато прогонихме други нацистки словесни чудовища, терминологията на войната срещу наркотиците се задържа. Вече не е въпрос на евреи - казва се, че опасните дилъри са част от различни културни кръгове.
Норман Олер
Аз съм Ужасният тривиум, демон на дребни задачи и безполезни работни места, огром на пропилени усилия и чудовище на навика.
Нортън Джъстър
Най-страшните и коварни чудовища във всички времена и народи са слуховете.
Олга Громико
Можем да прекараме целия си живот, бягайки от чудовищата на ума си.
Пема Чодрьон
Понякога си мисля, че в моят живот живее чудовище, което през цялото време е гладно.
Пендълтън Уорд
Всички сме чудовища и копелета и всички сме красиви.
Рейчъл Хартман
Неспособността да се доверява на другия беше основен недостатък в характера му, наследен от неговия баща, той му бе предаден по кръвен път. Ако Лорна казва истината, естествено, че ще го мрази за разпита му, но как да бъде сигурен? Незнанието го побъркваше и изкарваше на бял свят чудовището в него.
Андрю Портър
В джунгла, пълна с тоталитарни чудовища, либералната демокрация се нуждае от зъби.
Робърт Конкуест
Всички вярват, че нищо не ги засяга, докато чудовищата не почукат на вратите им!
Сабаа Тахир
Ужасна пустота расте в мен. През цялото това време тя беше просто марионетка в ръцете на истинско чудовище.
Сара Холанд
Телевизията е чудовище, което използва вдъхновение.
Ани М. Х. Шмит
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща