Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изграждане" - страница 4
Младите и възрастните хора трябва да научат, че изграждането на взаимоотношения отнема време и усилия.
Рут Уестхаймер
За някои хора животът е процес на пробиване на стени, за да се измъкнат. За други това е изграждането на стени.
Саймън ван Буй
Мисля, че е важно да присъствате на местата, където работите. Не става въпрос само за извършване на проект, но и за следване на проекта чрез неговото изграждане.
Сантяго Калатрава
Разликата между архитектурата и инженерството идва само създавани на училища. Това е бюрократично разграничение. Резултатът от двете дисциплини е изграждането на обекти в пейзаж.
Сантяго Калатрава
Това, което правя, е обратното на изграждането на стени. Изграждам мостове. Мостът е нещо, което свързва, вместо да разделя.
Сантяго Калатрава
Мисля, че е важно да се надгражда за хората и да се предаде това послание на надеждата: чрез добро изграждане и известно усещане за напредък може да се постигне по-добро разбиране един на друг.
Сантяго Калатрава
Краят на всички знания трябва да е изграждането на характер.
Сесар Чавес
Моето удовлетворение в работата идва от подготовката и изграждането на характера.
Сисъли Тайсън
Предпочитам да мисля за създаването или изграждането на щастието, защото изследванията показват, че е в нашите сили да го създадем за себе си.
Соня Любомирски
Времето е ключът към изграждането на вашата финансова сигурност.
Сузи Орман
Парите, които няма да е необходимо да използвате поне седем години, са пари за инвестиране. Целта тук е вашата сметка да расте с течение на времето, за да ви помогне да финансирате далечна цел, като например изграждане на пенсионен фонд. Тъй като целта ви е в бъдещето, парите за инвестиране са в акции.
Сузи Орман
Трябва да си силен; трябва да се доверите на себе си, че можете да свалите режима на диктатура и да изградите нова държава. Трябва да сте част от изграждането на вашата страна. Знаем, че може да се случи всичко, което сънуваш. Трябва да знаете, че имате способността да постигнете мечтата си.
Тауакул Карман
Трудно е да се направи нещо толкова голямо, колкото смяна на правителството. Това е малко като изграждането на трансконтиненталната железопътна линия.
Тим О'Райли
Ние създаваме пространства, приспособяващи човешката дейност. И това, което ме интересува, не е стилистиката на това, а връзката на това, тъй като засилва тази дейност. И това директно се свързва с идеите за градско изграждане.
Том Мейн
Самоконтролът е от решаващо значение за успешното преследване на дългосрочни цели. Също толкова важно е за развиване на самоограничение и съпричастност, необходими за изграждане на грижовни и взаимно подкрепящи се взаимоотношения. Това може да помогне на хората да избегнат заклещване в началото на живота си, отпадане от училище, да станат непроницаеми за последици или да заседнат в работата, която мразят.
Уолтър Мишел
Казвам, че изграждането на мир е като изграждането на катедрала. Трябва да имате солидна основа и след това да го направите тухла по тухла. Но процесът е необратим. Няма връщане назад.
Хуан Мануел Сантос
Когато съм упорита на работа, когато съм дълбоко в нея, няма друго чувство. За мен работата ми винаги е изграждането на нация от нищото. Това е комплектуване на войските. Това е рисуване на платно. Удря всяка висока нота. Това е маратон. Това е Бионсе. И това са всички тези неща едновременно.
Шонда Раймс
Възможността не може да ви възнагради с многобройните си дарове, ако не успеете да я разпознаете и не действате според нея. Това, което повечето хора изглежда не осъзнават е, че има също толкова пари, които могат да бъдат направени от останките на една цивилизация, колкото и от изграждането на такава. Нека настанат добри времена!
Ърни Зелински
Ползите от положителните емоции не спират, след като няколко минути добри чувства отшумят. Всъщност най-голямата полза, която положителните емоции осигуряват, е засилената способност за изграждане на умения и разработване на ресурси за използване по-късно в живота.
Барбара Фредриксън
Ако желаем общество без дискриминация, тогава не трябва да дискриминираме никого в процеса на изграждане на това общество. Ако желаем демократично общество, демокрацията трябва да стане средство и цел.
Баярд Ръстин
Не знаехте ли, че най-добрият съвет за изграждането на връзка идва от хора с напълно лайнян личен живот, тогава всички неща изглеждат по-ясни?
Белинда Джоунс
Исус не ръководи ангелския хор, не дреме дълго и не прави кръстословици. Той е напълно фокусиран върху изграждането на своята църква, надеждата на света.
Бил Хайбълс
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща