Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Амбиция" - страница 6
Перфектната жена за мен е с усмивката на Никол Кидман, с външност и квинтесенция от красота като Мишел Пфайфър, да е личност като Джулия Робъртс и да има амбицията на Дженифър Лопес.
Джордж Клуни
Националното значение на един поет се определя не само от неговата творческа реализация, но до голяма степен и от неговите непостигнати амбиции и цели.
Венцеслав Константинов
Да вземеш втори "Оскар" в кариерата си, и всичко това, което ти минава през ума – защо си я получила, защо са ти я дали, амбицията, отдаването, жертвите, които правиш... Мисля, че това е най-прекрасният момент в живота ми. Никога няма да го забравя. Никога! Никога!
София Лорен
Но нещо, за което си говорим с него, е, че искам да е честен човек. В последно време честността доста липсва в човешките отношения. И да е здрав и да преследва целите си. Искам да има някаква амбиция у него. На мен нищо не ми е поднесено даром, аз съм го търсил. Така че човек трябва да се бори, за да постигне нещо, без да е прекалено.
Димитър Рачков
България трябва да стане богата, благоденстваща и щастлива, но – за всички. Тогава целият български народ ще разгърне скритите си сили и ще си създаде в новата история място и участ, каквато заслужават неговият устрем, неговите амбиции, неговото трудолюбие и неговата прекрасна земя. Той ще стане тъй велик и уважаван, какъвто е бил и в миналото. Въпросът е: как да стане това?
Иван Хаджийски
Никакъв шанс за успех няма апатичния, този, комуто не достига амбиция да се издигне над средното равнище.
Наполеон Хил
Приемате ли всичко, което ви поднесе животът, без да го предизвиквате? Лениви ли сте умствено и физически? Всичко това се дължи на отсъствието на амбиция.
Наполеон Хил
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
Следваща