Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комедия" - страница 5
Няма нищо в човешките дела, което е истински предмет за подигравки. Под комедията се крие пламъкът на трагедията; Фарсът е само наметало за настъпваща катастрофа.
Габриел Шевалие
Бих се радвал да правя комедия.
Джейсън Момоа
Приемам комедията много сериозно и се чувствам много конкурентен.
Джеф Кини
Комедията е по-трудна от драмата. Мисля, че е наистина трудно да накараш някого да се смее, защото хората имат много различна комедийна чувствителност. В драмата можете да се измъкнете като сте страхотен актьор и сте заобиколени от страхотни актьори и имате добър текст. Но в комедията трябва да слушате и трябва да изпълнявате с определен ритъм, защото ако не го направите, това е като да свирите грешна нота в оркестъра и можете да чуете клавиша за изключване и той ще падне и вие няма получете този незабавен отговор.
Айми Гарсия
Комедията е много, много трудна за постигане.
Джон Литгоу
Комедията е лесна. Интригата е трудна.
Джон Райт
Подобно на комедията, ужасът има способността да провокира мисълта и да доразвива разговора по реални социални въпроси по много мощен начин.
Джордан Пийл
Това е едно от нещата за комедията - мисля, че тя работи най-добре, когато е контекстуализирана, за разлика от някакъв остров на ума.
Джошуа Ферис
Комедията от всяка епоха държи огледало за хората от тази епоха, огледало, което е уникално.
Едит Хамилтън
Ако комедията свърши зле, тогава какво ще свърши добре в живота?
Емил Брагински
Ами най-голямата ми мечта е да съм в романтична комедия.
Изабела Скорупко
Не може да се научи истинска комедия; идва от нужда от справедливост. Най-добрите, които правят стендъп, отстояват нещо.
Илейн Буслър
Комедията е болка плюс време.
Карън Луц
Особено когато сте изправени пред трудни времена, трябва да запомните, че животът е или трагедия, или комедия. За мен това е магията. Животът има забележителни, изненадващи моменти, които ви превеждат през трудните времена.
Катрин Апългейт
Аз искам да се снимам в романтични комедии. Искам да се снимам в епически уестърни. Главното е да уловя по малко от всичко, така си мисля. И се надявам, че ще имам време за това.
Кристина Хендрикс
... безкрайната комедия е най-скучната от развлеченията.
Кристоф Виланд
Да снимам комедии за мен е вреден навик. Като пушенето. Пушача, който се опитва да спре да пуши, също казва на себе си - това е последната цигара, но ръката му сама се присяга да вземе нова. Особено ако околните пушат.
Леонид Гайдай
Обичам да описвам нещата си като комедия за наблюдение.
Лили Сингх
Най-добрият начин да опиша работата си е комедията по много, много реален начин. Не ме е страх да изглеждам глупаво пред камера. Приемам ежедневните ситуации, през които всички преминаваме, и ги обръщам много реално – неща, с които хората могат да се свържат.
Лили Сингх
Никога не съм се снимала в романтични комедии, за разлика от повечето момичета. Може би защото съм умна, хората си мислят, че не съм забавна.
Джесика Бийл
За мен "Психо" беше голяма комедия. Трябваше да бъде.
Алфред Хичкок
Пиша главно с цел да забавлявам. Но си мисля, че независимо дали пишеш комедия или трагедия, винаги пишеш от гледна точка на нещо, което те притеснява или ядосва.
Робърт Лъдлъм
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща