Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комедия" - страница 3
Имам собствени затруднения с филми, в които страданието на героите е твърде реално и на мнозина им е трудно да гледат комедии, които разчитат твърде много на смущението; обратната реакция към това е твърде неприятна.
Пол Блум
Проблемът с романтичните комедии е, че знаете края от постера. Така че те не са филми, които можете да продължите да правите отново и отново да очаквате удовлетворение по някакъв начин.
Райън Рейнолдс
Човешката комедия започва с вертикална усмивка.
Ричард Кондън
Мисля, че имам естествена, ако мога да кажа това, придобих вид естествена способност в комедията.
Робърт Карлайл
Ако има нещо, което мразя повече от глупава екшън комедия, това е некомпетентна глупава екшън комедия. Не е толкова лошо, че е добре. Толкова е лошо, че не е нищо друго, освен лошо.
Роджър Ебърт
Никога не защитавам материала си. Комедията е субективна.
Сара Силвърман
Мисля, че животът ми има всичко, нали знаете; има комедия, има драма, има екшън.
Сизар Милан
Ако правите комедия, ако се опитвате да правите комедия, в която никой не се разстройва или обижда, ще се провалите.
Такър Макс
Комедията е върховният анархист.
Тим Алън
Правенето на драма в известен смисъл е по-лесно. Ако правиш комедия, ако не се разсмееш, има нещо нередно.
Бети Уайт
Бях неуспешен актьор, но все пак исках да се покажа, така че в крайна сметка направих комедия на живо.
Греъм Нортън
Не мисля, че комедията е непременно атака. Това е намирането на хумор в живота. Не мисля, че ако се шегувате с нещо, автоматично го унижавате.
Дейвид Уолямс
Бих препоръчал на всеки, който иска да прави комедия по телевизията, първо да се занимава с радио.
Дейвид Уолямс
Човешкият живот е комбинация от трагедия и комедия. Формите и дизайните, които ни заобикалят, са музиката, съпътстваща тази трагедия и тази комедия.
Алвар Аалто
Комедията винаги работи най-добре, когато е одухотворена.
Джон Клийз
Аз съм първата, който вижда всяка романтична комедия в театрите.
Елизабет Олсън
Не сте ли забелязали, че ние, жените, мечтаем безкрайно по-малко от вас, мъжете? Не можем да предвидим удоволствието във въображението си или да продължим да страдаме живота си с някаква въображаема утеха. Каквото и да е, е. Въображение! Толкова е нищожно! Да, когато остарееш, както аз, от време на време се задоволяваш с лошата комедия на въображението.
Йенс Петер Якобсен
Поетът може да се чувства свободен, по моя преценка, да напише стихотворение за себе си. Или художник може да нарисува картина за себе си. Можете да напишете кратка история за себе си. Но за мен комедията по своето естество е обща. Ако други хора не го разбират, не съм сигурен защо го правите.
Кийгън-Майкъл Кий
Обичам романтичните комедии. Харесва ми да ги гледам и ми харесва да участвам в тях. Понякога е толкова трудно да се открие онази искра оригиналност, която ги прави по-различни от онези, които вече са били преди тях.
Джулия Робъртс
Светът е трагедия за тези, които чувстват, и комедия за тези, които мислят.
Хорас Уолпоул
Комедията апелира към главата, трагедията - към сърцето.
Макс Биърбом
...когато хората гледат трагедия, те плачат над същите неща, на които се смеят, когато гледат комедия.
Аугуст Стриндберг
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща