Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Комедия" - страница 2
Правя комедии от 10 години и научих много.
Сали Фийлд
Повечето комедии идват от мизерия.
Сет Роугън
Правех много драма, но ми се струва, че комедията е моята сила.
Тараджи Хенсън
Просто искам да бъда смешен, просто искам да правя комедия.
Трейси Морган
Помислете за себе си поне веднъж в живота си, в противен случай може да пропуснете най-добрата комедия на този свят.
Чарли Чаплин
Комедията е грозна. Тя е честна, тя е сурова.
Аиша Тайлър
Във всяка трагедия е запазен елемент от комедията. Комедията е просто обърната трагедия.
Вислава Шимборска
Искам да напиша книга, която е историята на комедията.
Джон Клийз
Това е безполезна ситуация с политиката; винаги ще бъде стресиращо. Аз съм повече в комедията на живота.
Джордан Пийл
Не мисля, че комедията някога ще умре.
Кевин Харт
Не всяка простота е свята. И не всяка комедия - божествена...
Венедикт Ерофеев
Комедията е много по-трудна от трагедията и изисква много по-добро обучение. Много по-лесно е да накараш хората да плачат, отколкото да се смеят.
Вивиан Лий
Когато се опитах да се насоча към комедията, не се справих много добре, така че се върнах към правенето на онова, в което съм най-добър и което публиката очаква от мене – екшън филми.
Силвестър Сталоун
Наслаждавам се на работата си в комедиите. Действителен тест за творческите ми способности.
Бен Стилър
Не подценявам комедията в сравнение с драмата. Ни най-малко.
Бен Стилър
За да направя комедия, са ми нужни само парк, полицай и красиво момиче.
Чарли Чаплин
Понякога в комедията можете да накарате публиката да почувства трогателност по-силна, отколкото можете със сълзи или мъка.
Шели Уинтърс
Щастливият завършек на приказка, мит и божествена комедия на душата не трябва да се разглежда като противоречие, а като превъзходство над вселенската трагедия на човека.
Джоузеф Камбъл
Любовниците започват с това, че играят един пред друг комедията на любовта, а завършват с това, че накрая се изиграват.
Етиен Рей
Участваме в божествена комедия и трябва да осъзнаем, че пиесата винаги е комедия, тъй като в крайна сметка всички сме смешни.
Макс Хейстингс
След 20 години комедия, смятам, че драматичната работа е по-предизвикателна.
Марла Гибс
Вярвам във физическата комедия, защото достига повече хора.
Мистър Питкин
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща