Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спорт" - страница 5
Можеш да правиш нещата само по един ден, спорт. Понякога животът е толкова кървав, че единственият начин да преминете през него. Но хубавото в живота един ден в даден момент е, че когато се случват хубави неща, вие им се радвате повече, отколкото хората, които винаги мислят за миналото или бъдещето.
Дебора Кромби
Водните животни страдат от недостатъка, че не могат да крещят, когато изпитват болка, така че ни е трудно да преценим степента на тяхната агония. Ако рибите можеха да крещят, риболовът чисто за спорт би бил забранен незабавно.
Дезмънд Морис
Ясно е, че политиката е колективен спорт. Тръмп не е толкова отборен играч.
Дейвид Брукс
Диетата за катерене през цялото време всъщност не се различава от диетата за живот. Не е като кардио спортовете, при които всеки ден изгаряте милион калории.
Алекс Хонълд
Никога никога не съм разбирал критиката, че катеренето по своята същност е егоистично, тъй като по същия начин може да се спори за почти всяко друго хоби или спорт. Егоистично ли е градинарството?
Алекс Хонълд
Мисля, че е страхотно, че толкова много хора се наслаждават на катеренето. Винаги съм обичал катеренето; Не разбирам защо другите хора не биха се насладили също толкова. Докато всеки прави всичко възможно да уважава областите, в които се изкачва, не виждам как растежът на спорта може да бъде лошо нещо.
Алекс Хонълд
В последно време започнах да се занимавам със спорт и достигнах невероятни резултати. Не искам да скривам, че усещам себе си за твърде сексуален мъж.
Джак Блек
Политиката се превърна в големия зрителски спорт на САЩ.
Джеймс Карвил
Риболовът като зрителски спорт в реално време е най-скучното нещо, което можете да си представите.
Джереми Уейд
Социалистическата индустриализация по природа на влиянието на икономическото развитие е подобна на допинга в спорта: позволява в някакъв отрязък от време да се ускори темпът на ръста, но на цената на разрушаване на саморегулиращите функции на организма.
Егор Гайдар
Създаването на луксозна кухня е като да играете спорт. Винаги конкурентен. Винаги предизвикателство. И ако се забавите малко, вече не можете да се върнете на най-високото ниво.
Жоел Робушон
Сърфирането и катеренето са безполезни спортове. Ще станете конкистадори на безполезното. Изкачваш се на върха и там няма нищо. И можете да се изкачите до върха от друга посока. Важното е как да стигнете до там. Същото е и със сърфирането.
Ивон Шуинар
Дали катеренето, като страст и като спорт, е по-добре сега, отколкото в миналото? Вече можем да правим по-трудни изкачвания в по-бързи времена - техниките са по-усъвършенствани, а оборудването по-сложно - но наистина ли сме по-добре?
Ивон Шуинар
Винаги съм се смятал за 80 процента. Харесва ми да се хвърля страстно в спорт или дейност, докато достигна около 80 % ниво на владеене. За да надхвърлим това, е необходима мания, която не ме харесва. След като достигна ниво от 80 процента, обичам да изляза и да направя нещо напълно различно; Това вероятно обяснява разнообразието на продукта от Патагония - и защо нашите универсални, многостранни дрехи са най-успешните.
Ивон Шуинар
През шестдесетте години всички спортове от рисков тип бяха много популярни, защото всички се бунтуваха срещу родителите си или се бунтуваха срещу цялата система. Но тези дни свършиха. Това е денят на консерватизма.
Ивон Шуинар
Аз трябваше да се родя момче. Обожавам спорт, особено футбол.
Кара Делевин
Бейзболът, повече от всеки друг спорт, има магически начин да свърже бащите и синовете, майките и дъщерите, бабите и дядовците, внуците и предците назад.
Алън Грац
Но спортът ме държеше далеч от бандите, или от свързаността с наркотици. Спортът беше моят изход.
Леброн Джеймс
Струва ми се, че крикетът не е истинският спорт в Лондон - клюките са.
Либа Брей
Тичането е умствен спорт, повече от всичко друго. Вие сте толкова добри, колкото тренировките ви, а тренировките ви са толкова добри, колкото и вашето мислене.
Лорън Оливър
Много съм получил от спорта, който ме е обдарил и с умението да губя.
Боян Биолчев
Първият ми спомен за Бай Дечко е от 1959-а година. Тогава майка ми се омъжи за него. Ходихме на море с неговото "Рено". Бавно се пътуваше, то едва ли вдигаше и 100 километра. Спряхме в Стара Загора Бай Дечко да се види с негови приятели и на другия ден продължихме. Отседнахме в хотел "Олимп" в Слънчев бряг, страхотно изкарахме. Покрай мен Бай Дечко се запали по спорта. През 1962 година си купихме телевизор "Опера", за да гледаме световното по хокей.
Ричард Груев
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща