Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спорт" - страница 3
Всеки спорт има нужда от своя храм, от своята катедрала.
Томас Фрийдман
Всяко дете трябва да опита всичко: спорт, музика, изкуство, математика; те могат всичко. Копирането и конкуренцията сега се разглеждат като зли близнаци, но и двете са полезни инструменти.
Тони Бъзан
Обичам спорта, както изглежда всички бостънци. Обичам книгите и филмите, както изглежда всички писатели.
Уилям Ландей
Спортът е като рокендрола. И двете са доминиращи културни сили, и двете говорят международен език, и двете са свързани с емоции.
Фил Найт
Очевидно настоящият подход към стероидите както в професионалните спортове, така и в аматьорските спортове не работи.
Арманд Хамър
И двата пола харесват упражненията и предизвикателствата на спорта, но за мъжете това е и основно демонстративно поведение за впечатляване и спечелване на половинка.
Хелън Фишер
Опитах се да играя всеки спорт. Не бях страхотна в повечето от тях, но поне опитах!
Брит Робърсън
Мисля, че най-добрият начин да разберете за нещо е да се опитате да го направите максимално. Много хора се занимават с хоби или спорт и след това намират оправдание да не продължават с него. След като започна нещо, няма да спра, докато не се справя толкова добре, колкото някога мога.
Брус Дикинсън
Спортът без музика, не е нищо повече от игра. Музиката прибавя емоция.
Айс Кюб
Не искам някой да гледа спортове в леглото. Това ме подлудява.
Елизабет Хърли
Трябва да забраним лова, предлагам, ако няма друга цел освен спорт и забавление. Това трябва да е против закона.
Кас Сънстейн
На мен ми помагаше да съкратя зимата с особен вид спорт за закрити помещения: програмиране.
Линус Торвалдс
Спортът – това е единственият начин да се съхранят у човека качествата на първобитните хора.
Жан Жироду
Професионален е този спортист, който си няма професия и трябва да припечелва в живота с помощта на спорта.
Жан Жироду
Кажи ми какъв спорт тренираш и ще ти кажа кой те е колонизирал.
Фидел Кастро
О спорт, ти си света!
Пиер дьо Кубертен
То съществува. Вечното движение - това е спорт.
Пиер дьо Кубертен
Да ръководиш такава компания винаги е голям стрес. Но аз се занимавам със спорт.
Сергей Брин
Смятах, че единственото използване на спорта беше да дам на малки момчета нещо друго да ритат освен мен.
Катрин Уайтхорн
Умението във всяко изпълнение, независимо дали е в спорта при свирене на пиано в разговор или в продажба на стоки, се състои не в болезнено и съзнателно обмисляне на всяко действие, докато се изпълнява, а в отпускане и оставяне на работата да се свърши сама чрез вас. Творческото представяне е спонтанно и "естествено", за разлика от самосъзнателното и изучавано.
Максуел Малц
Най-добрият източник на знания относно най-ефективните методи за справяне с предизвикателствата на спорта за издръжливост е примерът, даден от елитните спортисти за издръжливост. Методите, на които най-големите спортисти разчитат, за да преодолеят най-трудните и най-често срещаните психически бариери за по-добро представяне, са практически по дефиниция най-ефективните методи за справяне за всички спортисти.
Мат Фицджералд
Обичам родината си, но това е абсурдна страна. Политиката във Филипините е като спорта за зрители!
Мигел Сихуко
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща