Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спорт" - страница 2
Биографията, подобно на лова на едър дивеч, е една от признатите форми на спорт и е толкова несправедлива, колкото може да бъде само спортът.
Филип Гедала
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Спортът много добре помага да се избавиш от всички вредни навици.
Жан-Пол Белмондо
Правенето на филми е най-добрият отборен спорт.
Майкъл Кийтън
Гледането на знаменитости и спекулации е почти като спорт.
Марк Антъни
Боксът е много красив, много честен спорт. Не знам, защо всички така драматизират... Боксът не допуска грешки. Боксът е сериозна част от моят живот. Той ме е научил и на уважение, и настойчивост, и търпение, и концентрация. Всичко, което аз сега използвам на площадката.
Мики Рурк
Мисля, че спортът като цяло влияе върху това, което хората виждат във филмите. Винаги се опитвам да обясня на хората в Холивуд, че трябва да правим филмите по-скоро като спорт, защото в спорта всичко може да се случи и е много по-добре от филмите по някакъв начин.
Роланд Емърих
От всички видове уличен спорт най-добър от всички е хвърлянето на камъни по арогантната власт.
Ай Уейуей
Изкуството на риболова е едно от най-жестоките, хладнокръвни, глупави занятия от всички, претендирайки за титлата спорт.
Джордж Байрон
Етническите предразсъдъци нямат място в спорта и бейзболът трябва да приеме тази истина, ако иска да си запази статута на национална игра.
Бранч Рики
Той е най-добрият човек, когото познавам в този спорт.
Алесандро Дел Пиеро
Мразя всички спортове така яростно, както любителите на спорта мразят здравия разум.
Хенри Луис Менкен
Именно емоциите в голфа са това, което прави голфа толкова велик спорт.
Джони Милър
Спортът е като войната – само че без убийствата.
Тед Търнър
Писането е контактен спорт като американския футбол. Може да се нараниш, но ти харесва.
Ъруин Шоу
Формулата на нормалния живот не е пълна без спорт.
Майкъл Фелпс
Спорт - това е единственото зрелище, в което, независимо от броя повторения, края остава неизвестен.
Нийл Саймън
Спорт е възможен източник на самоусъвършенстване за всеки човек.
Пиер дьо Кубертен
Нещото, което никога не съм знаела за балета, е, че това е един от най-дразнещите спортове, в които някога съм участвал. Казвам спорт, защото тренират постоянно, всеки ден.
Мила Кунис
Традицията в Сърбия винаги е била отборните спортове - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол и водна топка, индивидуалните спортове не се поддържат.
Новак Джокович
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
Обичам футбола и това е спортът, който наистина бих искал да играя. Тук казах по националната телевизия, че наистина бих искал да играя за някой от нашите футболни клубове, когато завърша кариерата си в тениса.
Новак Джокович
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща