Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рак" - страница 2
Има много трогателна и древна връзка между рака и депресията.
Сидхарт Мукхърджи
Хората, които са в състояние да разберат, че са изложени на риск от някакво заболяване, независимо дали става въпрос за рак на гърдата или сърдечно заболяване, се страхуват да получат тази информация - въпреки че може да им е полезна - поради опасенията, че ще загубят здравната си застраховка или работата си.
Франсис Колинс
Положителните констатации са около два пъти по-вероятно да бъдат публикувани от негативните констатации. Това е рак в основата на доказателствената медицина.
Бен Голдейкър
Нямате свободна воля, когато имате рак на белия дроб.
Бил О'Райли
Деменцията е нашето най-страховито заболяване, повече от сърдечно заболяване или рак.
Дейвид Пърлмътър
Искам да видя ракът излекуван през живота си. Може да бъде така.
Джеймс Д. Уотсън
Бях се страхувал от рак на гърдата, както подозирам, че повечето жени са, от момента, в който достигнах юношеството. На тази възраст, когато възникващата ни сексуалност е основното ни занимание, идеята за обезобразяване на гърдата е особено ужасяваща.
Джералдин Брукс
Денят през 2004 г., когато рентгенологът ми каза, че имам инвазивен рак, тръгнах по коридора на болницата, търсейки телефон, за да се обадя на съпруга си, и почти виждах как страхът идва към мен като голяма черна сянка.
Джералдин Брукс
След рака имам чувството, че имам по-скоро мечти, отколкото амбиции, визии, а не планове.
Ева Енслър
В добро състояние съм. Моят рак означава, че съм загубил много органи и съм много по-лека. Посветих се на йога и правя стойки на ръце.
Ева Енслър
Ние и други групи виждаме ясни статистически връзки между недостига на теломери и риска от различни заболявания, които стават много често срещани, като сърдечно-съдови заболявания, диабет и някои видове рак.
Елизабет Блекбърн
Учудва ме, че харчим 20% от бюджета на САЩ за отбрана и далечни войни, а не за борба с рака, болестите и стареенето.
Золтан Ищван
Преди всичко ракът е духовна практика, която ме учи на вяра и устойчивост.
Крис Кар
Знаех, че когато бях диагностицирана с рак, единственото нещо, което можех да контролирам, беше какво ям, какво пия и какво ще си помисля.
Крис Кар
В крайна сметка ракът се превръща в още едно досадно нещо, с което се справяте, знаете, като целулита.
Крис Кар
Макар че може никога да не съм в ремисия от рак, в момента съм в ремисия от нездравословна връзка с храната.
Крис Кар
Спях на волана, преди ракът да ме разтърси и да се събудя.
Крис Кар
Да, имам рак и може да не изчезне, но все още мога да имам бъдеще, защото животът продължава.
Крис Кар
Ракът е постоянното изкушение да бъдеш егоист и дори солипсист.
Кристофър Хитчънс
Получаването на рак може да се превърне в началото на живота. Търсенето на собственото същество, откриването на живота, който трябва да живее, може да бъде едно от най-силните оръжия срещу болестите.
Лорънс Лешан
Видях рак, който вървеше напред: сред себеподобните си той се считаше за глупак.
Жарко Петан
В главата ви има малки мисли, които могат да растат, докато не изядат целия ви ум. Само малки малки мисли - те са като рак, не може да се каже какво предизвиква разпространението, нито кой ще бъде поразен и защо някои го получават, а други са пощадени.
Ан Енрайт
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща