Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рак"
Линукс не е обществено достояние. Линукс е рак който поглъща всичко, което се отнася до интелектуалната собственост. Така работи лицензът му.
Стив Балмър
Всъщност, без никакво преувеличение, настоящият механизъм за създаване на пари чрез кредити със сигурност е "ракът", който безвъзвратно ерозира пазарната икономика на частната собственост.
Морис Але
Няма такова нещо като грациозно стареене. Не срещам хора, които искат да се разболеят от болестта на Алцхаймер, или които искат да се разболеят от рак или артрит или някое от другите неща, които страдат от възрастните хора. Стареенето е лошо за вас и е по-добре просто всъщност да приемем това.
Обри Де Грей
Ракът на гърдата се открива в по-ранен, по-лечим стадий в наши дни, до голяма степен защото жените предприемат повече превантивни мерки, като самопроверки и редовни мамографии. И лечението също се подобрява.
Елизабет Хърли
... онези, които казват, че съм наказан, казват, че Бог не може да измисли нещо по-отмъстително от рака за тежък пушач.
Кристофър Хитчънс
Всеки трябва да знае, че повечето изследвания в областта на рака до голяма степен са измама и че големите организации за изследване на рака са лишени от задълженията си към хората, които ги подкрепят.
Лайнъс Полинг
След като преодолях рака на гърдата, вече не се страхувах от нищо.
Мелиса Етъридж
Всички неща, от които хората страдат, са как околната среда се отнася с тях и как елементите на тяхната планета влияят върху техния ум и тяло - като радиация, рак и всички други.
Орнет Колман
Да бъде макдоналдс официалният ресторант за олимпийските игри е същото като пушенето да е официално лекарство от рак.
Робърт Дауни Джуниър
Избавете себе си от 5 съставляващи на емоционалният рак: да критикуваш, да се жалваш, да сравняваш, да конкурираш и да съперничиш.
Стивън Кови
...А носталгията е рак. Носталгията ще напълни сърцето ви с тумори. Да, да, да, това си ти. Ти си просто един стар пердах, умиращ от безкрайна носталгия.
Шърман Алекси
Вината е рак. Вината ще те ограничи, ще те измъчва, ще те унищожи като артист. Тя е черна стена. Тя е крадец.
Дейв Грол
Подозрението е като рак за приятелството.
Франческо Петрарка
Мечтая за бъдеще, за бъдеще на дълъг и здравословен живот, без да живея под сянката на ракът, но на светло.
Патрик Суейзи
Депресията може да изглежда по-лоша от терминален рак, защото повечето пациенти с рак се чувстват обичани и имат надежда и самочувствие.
Дейвид Бърнс
Фактите са вътре, науката не подлежи на съмнение. Захарта във всичките й форми е основната причина за нашата епидемия от затлъстяване и по-голямата част от хроничното заболяване, изсмукващо живота на нашите граждани и нашата икономика - и все по-често на останалия свят. Вие го кажете, причинено е от захар: сърдечни заболявания, рак, деменция, диабет тип 2, депресия и дори акне, безплодие и импотентност.
Марк Хаймън
Да, парите могат да бъдат по-добре похарчени на Земята. Но би ли било? Откога парите, спестени от правителството, са изразходвани за образование и изследвания на рака? Винаги се пилее. Да пропилеем малко на Марс. Хайде да излезем и да играем.
Мери Роуч
Исках да изследвам рака не само биологично, но и метафорично. Идеята, че туберкулозата през 19 век притежава същия вид плашещо и разлагащо се качество, беше много интересна за мен и изглеждаше, че човек може да изследва идеята, че всяка епоха определя собствената си болест.
Сидхарт Мукхърджи
Някои видове рак са лечими, докато други са силно нелечими. Спектърът е огромен. Метастазиралият рак на панкреаса е силно нелечимо заболяване, докато някои форми на левкемия са много лечими. Има голяма разлика между една и друга форма.
Сидхарт Мукхърджи
Бях виждал рак на по-клетъчно ниво като изследовател. Първият път, когато влязох в раковото отделение, първият ми инстинкт беше да се откажа от случващото се - сложността, смъртта. Беше много мрачно време.
Сидхарт Мукхърджи
Ракът на гърдата може да се окаже много подобен на рак на стомаха. И този вид реорганизация на рака по отношение на неговата вътрешна генетична анатомия наистина промени начина, по който лекуваме и подхождаме към рака като цяло.
Сидхарт Мукхърджи
Започнах да се чудя, може ли наистина да се напише биография на заболяване? Но открих, че мисля за рака като този герой, който живее от 4000 години и исках да знам какво е неговото раждане, какъв е неговият ум, неговата личност, неговата психика?
Сидхарт Мукхърджи
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща