Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Неприятност" - страница 6
Когато животът на човека се руши, няма да се разминеш само със съчувствени забележки, подходящи единствено за дребни неприятности.
Маргарет Атууд
В продължение на доста време аз твърдях, че съм много любопитен човек, но защо трябва да проявявам любопитството си? Какво лошо има в това да откриваш, да експериментираш? Да бъдеш див... Не може от един такъв мъничък принцип да следват толкова много неприятности...
Дрю Баримор
Стигна се дотук, защото той (б.р. Александър Томов) ми нанесе психическа и морална щета. Разбирате ли? Лиши ме от неща, които бяха моя радост. Освен това тук съм обект на подигравки... въобще много неприятности. Ето, ние сме в Европа. Това е един европейски, цивилизован начин на оправяне на нещата и си завеждам дело за 310 000 лева. Имам си медицинско, подписано от лекари. Искам толкова пари, защото титлите на ЦСКА са 31 и ще искам по 10 000 за всяка от тях.
Явор Блъсков
Неприятностите се делят на големи, тоест наши собствени, и на малки, тоест чужди.
Юзеф Булатович
Ако от ума идват неприятности, от това съвсем не следва, че от глупостите идва щастие.
Валентин Домил
И неприятностите може да се считат за успехи, ако са чужди.
Валентин Домил
Добре е, когато избухливостта ми докарва неприятности на мен, а не на тези около мен. Засега страдат близките ми, пред тях викам най-много. Репетирам шумно, крясъците и лошите думи са част от стила ми на работа.
Теди Москов
...Един цар не трябва да пише, а само да подписва. Аз трябва да дам съвет на моя син да не пише никому писма. Ако е опасно да пишеш, за да кажеш нещо, дваж по-опасно е да пишеш, за да не кажеш нищо. Особено младите принцове трябва да се пазят да не пишат на жените. Тези жени имат тънката хитрост да пазят писъмцата и такива ми навлякоха хиляди неприятности.
Фердинанд Сакскобургготски
Хубавиците носят и неприятности, но всеки трябва да се ужили, за да разбере, че розите имат и бодли.
Иван Тенев
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
Следваща