Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Неприятност" - страница 3
Не е вярно, че причината да съм в беда е, че гоня жени. Всички неприятности започват, когато ги настигна.
Найджъл Которн
Горчивината нараства в нас, когато не можем да видим неприятностите и болката в живота си от Божията гледна точка и когато очакванията ни за това какъв трябва да бъде животът се разминават с реалността на това, което всъщност е животът.
Нанси Лий Демос
Според закона на Вселената, дори някой човек да те мрази, да ти е ядосан, да напада, да мисли много за теб, да ти пожелае страдание, неприятности и да се смириш пред космоса, тогава механизмът се включва: ненасилието, което практикувате, ви предпазва от насилие.
Николай Пейчев
Всички неприятности започват, когато хората забравят за това, че те са хора.
Оливър Сакс
Ако се замислиш, то винаги ще се окаже, че има неща по-лоши от твоите сегашни неприятности.
Андре Нортън
Проблемите в живота не могат да бъдат избегнати, но неприятностите, които са претърпени умишлено и в светлината на общите явления, възпитават и обогатяват и в бъдеще носят своите положителни резултати.
Павел Флоренски
По време на катаклизми и неприятности ние неволно търсим нещо непоклатимо, за да поддържаме равновесие и да не падаме зад борда.
Патрик Модиано
Хората не се женят, за да пренасят собствените си неприятности и да мълчат.
Пени Винченци
Барак Обама е по-дразнещ от останалите неприятности от левицата.
Патрик О'Рурк
Човек попада в сериозни неприятности само тогава, когато той реши, че в дадена ситуация той не може да направи нищо.
Питър Бенчли
...изневярата носи повече неприятности, отколкото радост. И повече разходи.
Пиърз Пол Рийд
Нека прекараме свободното си време с книгите си, което ще премахне ума ни от тези неприятности и ще ни научи да презираме това, което много хора желаят.
Поджо Брачолини
Мислите, че бъдещето е като настоящето, но не е така. Аз съм психоаналитик и обикновено не мисля много за бъдещето. Обръщам се повече към миналото. Лесно е да се види как настоящето живее от миналото. Грешка обаче е да се предполага на тази основа, че бъдещето няма да ни поднесе изненади и неприятности.
Рана Дасгупта
Бъди смел, бъди смел, скъпа моя, но не бъди прекалено смел. Не търсете неприятности. Има начин да ви намери сам, достатъчно скоро.
Рейф Мартин
И не искам да бъда потиснат от неприятности на други хора, не искам да знам, че светът е пълен с убийци, крадци и измамници.
Андрю Нидърман
Положителната нагласа е избор, като ходенето от другата страна на улицата, за да избегнете неприятности или завиването на 180 градуса, когато усетите, че се движите в грешната посока.
Рич Девос
Проблеми, които не се решават, ситуации, които нито се разрешават, нито изчезват, и неприятности, с които живеете година след година - това е двигателят на една дълготрайна връзка.
Роб Шефийлд
Белите биха ви обвинили, че създавате неприятности, когато всичко, което правите, е да се държите като нормално човешко същество, вместо да се гърчите.
Роза Паркс
От магията през цялото време трябва да очаквате някакви неприятности!
Серж Брюсоло
В този свят се създават повече неприятности от недискретни отговори, отколкото от недискретни въпроси.
Сидни Харис
Няма нищо като да загубиш себе си в нечии неприятности, за да те накара да забравиш своето.
Терез Ан Фаулър
Колкото и да е странно, даже за неприятностите започваш да скучаеш, когато си тръгнат.
Улф Старк
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща