Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Диета" - страница 6
Никога не съм спазвал веганска или вегетарианска диета в миналото, но мисля, че бих могъл да го направя. Няма да е лесно. Работил съм с диетолози, които казаха, че веганската диета не е непременно положителна за вашето здраве, защото се нуждаете от хранителни вещества, които намирате само в месото. Вярвам в балансираната диета.
Жоел Робушон
Колкото по-естествени или екологични продукти можете да въведете във вашия режим на красота, толкова по-полезно е за вашата кожа. Това е подобно на въвеждането на органична храна в ежедневната ви диета.
Иванка Тръмп
Един мой приятел наскоро ми каза как е променил диетата си: сега той държи шоколада не вляво, а вдясно от клавиатурата на компютъра. Методът едва ли е ефективен, но идеята не е лоша.
Йоханес Хинрих фон Борстел
Аз не съм такова момиче, което ще бъде на диета.
Кейт Ъптън
Внимателно с диетите. След повечето диети отслабва само вашето портмоне.
Кристиан Барнард
Просто преминаването към здравословна диета на растителна основа може да намали риска от инсулт чрез намаляване на холестерола и кръвното налягане, наводняване на тялото с антиоксиданти и подобряване на кръвния поток.
Майкъл Грегър
Яденето на разнообразна диета на растителна основа - и избягване на всички месо, риба, пиле и млечни продукти - може да има много за препоръчване, но със сигурност не е за всеки.
Майкъл Грегър
Американската диета на бързо хранене и навиците за ядене на месо на заможните в света подкрепят световната хранителна система, която отнема хранителните ресурси от гладните. Диета с повече житни и бобови култури и с по-малко говеждо и друго месо е не само по-здравословна за нас, но също така допринася за промяна на световната система, която храни някои хора, а оставя други гладни.
Лоудън Бело
Всяко едно нещо, което нашите тела правят, изисква движение – инициирано от нашата мускулно-скелетна система – да се извършва с лекота. Храносмилане, имунитет, репродукция - всички тези функции изискват от нас да се движим. Можете да ядете идеалната диета, да спите осем часа на нощ и да използвате само сода за хляб и оцет, за да почистите къщата си, но без натоварванията, създадени от естественото движение, всички тези достойни усилия са осуетени на клетъчно ниво и вашето оптимално здраве нивото остава неуловимо.
Кейти Боуман
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
Следваща