Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Диета" - страница 2
Да, аз ги използвах, но не те ме направиха такъв, какъвто съм. Анаболните стероиди ми помагаха да поддържам размера на мускулите си при стриктна диета, подготвяйки се за състезание.
Арнолд Шварценегер
Най-надеждната и доказана диета: има само когато във вестникът има добри новини.
Робърт Орбън
Депресията, самоубийството често се оказват резултат от неправилна диета.
Чарлз Буковски
Ям само зеленчуци и плодове и за мен това е най-амбициозната диета, защото е толкова лесна. Това е съвсем просто, готвенето, което правя.
Вивиан Уестууд
Аз не вярвам в диетата.
Джоан Колинс
Мисля, че диетата е лоша за теб.
Джоан Колинс
Не мисля за диета. Само мисълта за диета ме кара да искам чипс и сладолед.
Кийра Найтли
Мисля, че строгата вегетарианска диета действа като добра програма за прочистване на хора, които идват от диета, богата на животински храни и преработени храни. Но за някои хора, когато продължи твърде дълго, изглежда, че има обратен ефект.
Ан Луис Гитълман
Аз спазвам веганска диета от 80-те години на миналия век и я намирам не само по-здравословна, но и много по-привлекателна от парчетата месо, които бяха в чинията ми като дете.
Нийл Барнард
Моят диетолог свърши страхотна работа в промяната на диетата ми, след като установихме, че съм алергичен към неща като глутен - не мога да ям пица, паста и хляб. Отслабнах малко, но движението ми е по-рязко и се чувствам страхотно.
Новак Джокович
Не искате да правите постоянна диета само от маруля. Не искате да правите постоянна диета от пържено пиле.
Паула Дийн
Когато се спазва правилно, диетата Дюкан е едновременно безопасен и ефективен метод за отслабване.
Пиер Дюкан
От години твърдя, че нямаме здравна система в Америка. Имаме система за управление на заболяванията - такава, която зависи от разрушително скъпи лекарства и операции, които лекуват здравословни състояния, след като се проявят, вместо да дава на нашите граждани лесна диета, начин на живот и терапевтични инструменти, за да ги поддържа здрави.
Андрю Уейл
Повечето американски диети, дори лоши, осигуряват повече от достатъчно калций за здравето на костите, особено за мъжете.
Андрю Уейл
Дори нискокалоричните диети и енергичните упражнения не успяват да действат в дългосрочен план за поне някои хора.
Андрю Уейл
Когато отивам да работя с хора, никога не казвам: "Кучето ви е променено до края на живота си". Това е като диета. Трябва да поддържате дисциплина и ритуал в живота си, за да поддържате определена фигура.
Сизар Милан
Не съм на специална диета, но се опитвам да стоя далеч от много пържени храни и от много въглехидрати. Да, ям по малко от всичко.
Тилман Фертита
Въпреки че човекът е включвал месо в диетата си от хиляди години, неговата анатомия и физиология, както и химията на храносмилателните му сокове, все още несъмнено са тези на плодоядно животно.
Хърбърт Шелтън
Честно казано, не вярвам на никоя диета, която не позволява захар.
Бетани Франкел
Диетата, добавките и програмите за упражнения не са това, което постига дълголетие. Наличието на общност, основана на вяра, може да добави четири до 14 години.
Дан Бютнер
Мазнината ти е приятел. Мозъкът процъфтява с богата на мазнини диета с ниско съдържание на въглехидрати.
Дейвид Пърлмътър
Корпорациите се надяват, че правилната концепция ще промени нещата за една нощ. Това е, което бихте могли да наречете подхода с катастрофална диета: гладувайте няколко дни и ще бъдете слаби цял живот.
Джеймс Суровецки
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща