Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Диета"
Ядене - съществена част от балансираната диета.
Фран Лебовиц
Първо правило на диетата като е вкусно значи, то е вредно за вас.
Айзък Азимов
Животът е прекалено кратък, за да си позволим да го пропиляваме с диети, неудовлетворени мъже и лошо настроение!
Фаина Раневска
Никой приятел няма да се хване на диета само защото вие сте дебели.
Ерма Бомбек
Похвалите са най-добрата диета за нас.
Сидни Смит
Ако искате да извлечете максимума от себе си, не е задължително да спазвате диета - трябва да носите правилните дрехи.
Трини Уудол
Правилната диета насочва сексуалната енергия към тези органи, където ще има приложение.
Барбара Картланд
Когато съм на диета и работя, аз винаги имам лошо настроение. По-добре да бъда закръглена у добра.
Салма Хайек
Ако самият ти искаш да си на диета, първо покани на диета и своят хладилник.
Филип Киркоров
Мразя Франция. Това е като цяла държава на диета.
Гордън Корман
Диетата на растителна основа е като едно гише срещу хронични заболявания.
Майкъл Грегър
Културизмът е като всеки друг спорт. За да успеете, трябва да му се посветите на 100% – за обучение, диети и психологическа нагласа.
Арнолд Шварценегер
Диетите са за онези, които са дебели и уморени от тях.
Мери Тайлър Мор
Диетата, както и роклята, трябва да се подбират според фигурата.
Джоан Ривърс
Диетата е още едно средство, за подобряване на апетита.
Еван Езар
Тялото трябва да бъде съвършено. Ако то не се явява такова, започвайте диета, и купувайте вещи с по-малък размер.
Карл Лагерфелд
Какво необикновено постижение за цивилизацията: да разработим единствената диета, която надеждно разболява хората!
Майкъл Полан
Човешкото животно е приспособено и очевидно може да процъфтява с изключителен набор от различни диети, но западната диета, както и да я дефинирате, изглежда не е една от тях.
Майкъл Полан
Точно като спазването на здравословна диета е важно за поддържането на здравословен начин на живот, храненето с правилните храни е също толкова важно, за да извлечете максимума от вашата тренировка.
Маркус Самуелсон
Видях много хора с напреднало сърдечно заболяване и бях толкова разочарован, защото знаех, че ако те просто знаят как да правят правилното нещо, прости стъпки в начина на живот и диета, цялата траектория на техния живот и здраве щеше да бъде различна.
Мехмет Оз
Артистът, който се е отдал на призванието си, е попаднал доброволно в ада, независимо дали го знае или не. Той ще се храни през цялото време на диета на изолация, отхвърляне, съмнение в себе си, отчаяние, присмех, презрение и унижение.
Стивън Пресфийлд
Най-добрата диета е тази, която може да се поддържа в дългосрочен план, съчетана с други здравословни начини на живот.
Франсис Колинс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща