Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ъгъл" - страница 2
Бетонът е моментно неоформена материя, търсеща своето естествено завършване, запълваща последните ъгли на позволеното си пространство, намираща форма. Това е възможен материал, надежден в индустриален миксер.
Марк Кингуел
Ние не ходим пеша. Преяждаме, защото сме улеснили преяждането. Имаме заведения за бързо хранене на всеки ъгъл. Между другото, "ние" сме всички ние. Не е правителството. Всички ние правим това заедно.
Мехмет Оз
Мисля, че моята латино култура ме оборудва с различна гледна точка от останалите мои колеги и виждането на нещата от различен ъгъл ми помогна много. Чувствам се много горда с моята култура, с моето латино наследство.
Нина Гарсия
Това е един вълнуващ свят. Той е пълен с възможности. Страхотни моменти ви очакват зад всеки ъгъл.
Рич Девос
Нищо не е по-невярно от схващането, че триумфът на комунизма е неизбежен или че комунистите непрекъснато изтласкват свободния свят в ъгъла.
Робърт Кенеди
Вече не вярвам, че почти всичко е смешно, ако се погледне от правилния ъгъл.
Том Перота
Лондон е безкраен сблъсък между ъглите и празнотата.
Чайна Миевил
Определено чувствам, че имам Бог в ъгъла си.
Чък Норис
Бих седнал на уличен ъгъла родния си град Индианола, Мисисипи и бих играл. И като цяло щях да започна да свиря госпелски песни.
Би Би Кинг
Но думите са вода в Амстердам, те наводняват ушите ви и загниват, а източният ъгъл на църквата е претъпкан.
Джеси Бъртън
Креативността произтича от способността ни да виждаме нещата от много различни ъгли.
Кери Смит
Хората, които имат значение в живота ни, остават с нас, преследвайки най-обикновените ни моменти. Те са с нас в хранителния магазин, докато завиваме зад ъгъла, разговаряме с приятел. Те се издигат през тротоара; ние ги усвояваме през подметките си.
Кристина Бейкър Клайн
Червените линии са вид политически аргументи, които се използват, за да се опитат да поставят хората в ъгъла.
Леон Панета
Икономическото строителство трябва да се води под такъв зрителен ъгъл, че СССР да се превърне от страна, внасяща машини и оборудване, в страна, произвеждаща машини и оборудване..., като широко да се внедри в производството постиженията на научно-техническия прогрес. Ако не се води подобна работа, нас ни заплашва затваряне на нашите заводи и заробване от задграничния капитал. И ако днес представляваме Русия на дървото и лаптите, то трябва да я превърнем в Русия на метала.
Феликс Дзержински
Има всички основания да се смята, че прословутото сдържане на Русия продължава и днес. Опитват се да ни натикат в някакъв ъгъл - защото не сме лицемерни.
Владимир Путин
Когато истинското куче получи кост, то спокойно се отправя към своят ъгъл; но когато подадат порция от обеда - той капризничи, като дете!
Марти Ларни
Виждам смъртта - зад ъгъла, всеки ден. Държа го вътре в себе си, все пак животът не е вечен. Бийте се и търсете, моята съдба ме води до смърт.
Тупак Шакур
Ако не можете да вървите право напред, отидете зад ъгъла.
Шер
Вашите спомени са само стар фенер, висящ на ъгъла на улицата, където вече почти никой не ходи.
Луи-Фердинан Селин
Квадратурата на свободата може да се изчисли по ъглите на усмивките.
Станислав Йежи Лец
Ако една планета залязва на запад в момента на нашето раждане, нейният ъгъл ни удря по такъв начин, че да ни привлече към определен тип брачен партньор, а планетите под земята, на север, оказват влияние върху нашето състояние в последната част от живота.
Макс Хайндел
Нашите ракови заболявания са само конкретният резултат от злините на нашите души. Това, което потискаме, което отричаме. Всичко се трупа. Отдалечаването от това, което ни притеснява, не го кара да изчезне, а напротив, само го гние още повече в ъгъла му. И един ден се разпространява, прелива и пада върху нас.
Максим Чатам
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща