Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Победител" - страница 2
Битката свърши. Нямаше победители.
Грег Беър
Страхотните индустрии никога не се правят от единични компании. Има място в пространството за много победители.
Джеф Безос
Никога не заемайте място в задния ред. Победителите седят отпред.
Е. Локхарт
Състояние на индивиди, каквото сега достигнахме в Западната цивилизация, няма да създаде личности, а атомизираните индивиди, които го съставят, ще бъдат мотивирани от желания, които не отразяват непременно нуждите. Вместо да се нуждаят от други хора, те се нуждаят от хероин; вместо някакво религиозно убеждение, те трябва да бъдат с отбора победител.
Карол Куигли
Но откакто бях дете, аз винаги съм бил победител.
Леброн Джеймс
Могъщите сили, разрушаващи града и унищожаващи държавата, си остават безпомощни срещу един човек, ако той има достатъчно воля и душевно безстрашие, да остане свободен; защото тези, които се считат за победители над милиони, не са могли да подчинят един – свободната съвест.
Стефан Цвайг
Знам, че отново излязох победител в края на шейсетте. Знам, че бях предопределен за големи неща. Хората ще кажат, че този начин на мислене въобще не е скромен. Съгласен съм. Скромността не е дума, която се отнася по някакъв начин за мен. И се надявам да не бъде никога.
Арнолд Шварценегер
Победителите ще станат губещи, ако не подкрепят губещите.
Артър Хейли
Когато Господ е с тебе - надявай се на победа: Господ не може да не бъде победител.
Игнатий Брянчанинов
Трябва да се направи нещо, когато откриете противоположна група желания от този вид на преден план във вашата категория силни желания. Трябва да задействате процес на състезание, от който един трябва да излезе победител, а другият да бъде победен.
Робърт Колиър
Победителите напускат бързо, напускат често и напускат без вина.
Сет Годин
Лидерството на световната икономика е преживяване на власт, което може да заслепи победителя в похода на историята.
Фернан Бродел
Във войната на половете не може да има победител, понеже противниците са твърде склонни към сприятеляване.
Хенри Кисинджър
Еднакво е щастието да бъдеш победител или победен в битките на любовта.
Клод Адриан Хелвеций
За хората е характерно да приемат страната на победителя, даже ако неговото мнение се разминава с тяхното собствено.
Айзък Азимов
Отдавна е забелязано - победителите имитират победения враг.
Владимир Тендряков
Стандартните войни включват много променливи и разбирането им често изглежда повече изкуство, отколкото наука. Те обикновено включват само двама големи играчи и завършват в ситуация победителя получава всичко.
Джеймс Суровецки
Федералното правителство се оказа неуспешно при избора на победители и губещи в енергийния сектор.
Майк Помпео
Историята пази своите тайни по-дълго, отколкото повечето от нас. Но има един секрет, който аз ще ви разкрия тази вечер с голямо доверие: Понякога въобще няма победители. А понякога никой не трябва да загуби.
Джон льо Каре
Сега за отношенията ни с Украйна. Ще си позволя да не се съглася с вас, когато току-що казахте, че ако бяхме разделени, нямаше да спечелим войната. Ние така или иначе щяхме да победим, защото ние сме страна на победителите... Ако погледнем статистиката от Втората световна война, излиза, че именно РСФСР има най-големи загуби във Втората световна война - над 70 % от загубите. Това означава, че войната е спечелена, не искам да обидя никого, но основно за сметка на човешките и индустриалните ресурси на Русия. Това е исторически факт.
Владимир Путин
Ние няма да позволим на никого да се меси в нашите вътрешни работи, няма да позволим на никого да ни налага волята си, защото ние с вас имаме своя воля. Тя винаги ни е помагала да печелим по всяко време. Ние сме народът победител. Това е в нашите гени, в нашия генетичен код. Това се предава от поколение на поколение.
Владимир Путин
Ако искаш да си победител в този живот, постоянно трябва да даваш повече от най-доброто от себе си.
Робърт Кийосаки
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща