Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Победител"
Ако жената ме се предаде, тя побеждава, ако се предаде - тя диктува условията на победителя.
Карел Чапек
Всички въоръжени пророци са били победители, а всички невъоръжени пророци са били унищожени.
Николо Макиавели
Вярвам, че има вътрешна сила, която създава победители или губещи. И победителите са тези, които наистина се вслушват в истините на своето сърце.
Силвестър Сталоун
Нито един победител не вярва в случайността.
Фридрих Ницше
Няма победител по-силен от този, който е успял да победи самия себе си.
Хенри Уорд Бийчър
Двете истински политически партии в Америка са Победители и Губещи. Хората не го разбират. Вместо това членуват във въображаеми партии – републиканци и демократи.
Кърт Вонегът
Ако някой се стреми да анализира опита и реакциите през първите следвоенни години, надявам се, някой да каже, без да бъде обвинен в пристрастие, че за победителя е по-лесно, отколкото за победените да се застъпват за мир.
Густав Щреземан
Футбола е като атомна война. Тук няма победители, има само оцелели.
Жузе Моуриньо
Подстрекателят винаги излиза победител.
Менандър
Отстъпващият никога не печели, а победителят никога не отстъпва.
Наполеон Хил
Справедливостта е вечната бегълка от лагера на победителите.
Симон Вейл
Жени обичат победените, но ги сменят с победителите.
Тенеси Уилямс
Историята се пише от победителите.
Уинстън Чърчил
Ако загубиш се усмихни, победителят губи вкуса на победата.
Юсейн Болт
Формулата на която и да е игра е проста и е разделена на три части: важно е да знаете как започнете играта, кога да спрете и кой в крайна сметка е победител.
Гай Ричи
Животът е странна вещ. Много съм говорил, дълго съм размишлявал върху него, но с всеки изминал ден ми е все по-непонятен. Защо в нас има такава жажда за живот? Истинският живот - това е игра от която човек никога не излиза победител. Да живееш - това означава тежко да се трудиш и страдаш, докато не се прокрадне около нас старостта, и тогава ние отпуснем ръце на хладната пепел на оставащите дърва. В мъка се ражда детето, в мъка умира старият човек изпускайки последната глътка въздух и всичко в наши дни е печал и грижи. И всеки човек отива в откритите обятия на смъртта неохотно, спотайвайки се, падайки, оглеждайки се назад, борейки се до последно. А истинската смърт е добра. Само живота причинява страдания. Но ние обичаме живота и ненавиждаме смъртта. Това е много странно.
Джек Лондон
Жените обичат не победителите, а техните трофеи.
Аркадий Давидович
Там, където останалите условия са равни, победител излиза по-мъжественият.
Плутарх
Историята се пише от победителите, а там, където няма победители, всички в края на краищата попадат в корпоративните шредери.
Нийл Шустърман
Нашето правителство трябва да приеме пропазарна програма, която не избира победители и губещи, но приканва към конкуренция и изравнява условията за всички.
Сара Пейлин
Победителя порицава и прощава; губещият е твърде плах, за да изобличава и твърде дребнав, за да прости.
Сидни Харис
В битка с богове и хора хората никога няма да излязат победители.
Хаяо Миядзаки
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща