Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крило"
Ако си роден без криле, не им пречи да израснат.
Коко Габриел Шанел
Дружба - това е любов без криле.
Джордж Байрон
Този, у когото има въображение, но няма знания, има крила, но няма крака.
Жозеф Жубер
Тъгата отлита на крилете на времето.
Жан дьо Лафонтен
Интелигентността без амбиция, е птица без крила.
Салвадор Дали
Защо са ми нужни крака, когато имам крила?
Фрида Кало
Всички сме ангели само с едно крило. Можем да летим единствено като се прегърнем един друг.
Лучано Де Крешенцо
Ако искате да пишете за една жена, потупайте перото в дъгата и разклатете праха от крилете на пеперудата.
Дени Дидро
Дръжте се здраво за мечтите, защото ако мечтите умрат, животът е птица със счупено крило, която не може да лети.
Лангстън Хюз
Славата е пчела. Тя има песен. Тя има жило. Ах, тя има крила.
Емили Дикинсън
За да се изкачиш на високо, трябва да си свиеш крилата!
Станислав Йежи Лец
Нашето щастие винаги е в полет. Няма гнездо за него, само крила.
Пол Елюар
Ако свалянето на стената ще изисква да летите, трябва да повярвате, че можете да летите. В противен случай, когато настъпи решаващият момент, със сигурност ще откриете, че няма крила.
Патрик Карман
Особено трябва да се пазим от онази малка група егоисти, които биха подрязали крилата на американския орел, за да оперят собствените си гнезда.
Франклин Делано Рузвелт
При ангелите има крила, но ако те умеят да леят без криле, то това би било наистина удивително.
Жак Фреско
Думите ни имат крила, но летят не там, където бихме искали ние.
Джордж Елиът
Колелото на съдбата се върти по-бързо от крилата на вятърната мелница и тези, които вчера са били на върха, днес вече се валят победени в праха.
Мигел де Сервантес
Лъжата няма крак, но скандала има крила.
Томас Фулър
Изкуството, преди да даде на човека крила, за да излети във висините, обикновено му счупва краката.
Чарли Чаплин
Усетих вятъра на крилото на лудостта.
Шарл Бодлер
Мога да сравня себе си с кораб, който се промъква през бури, правейки кратки спирания в пристанищата. Веднъж аз казах на един от моите приятели "Аз просто търся ангела със счупени криле - този, който не може да отлети от тук".
Джими Пейдж
Скръбта лети на крилата на утринта и светлината излъчва от сърцето на тъмнината.
Жан Жироду
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща