Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Честност" - страница 2
Почтеността и честността са твърде скъпи подаръци. Не ги очаквайте от евтини хора.
Уди Алън
Честността е прекрасно нещо, ако всички около вас са честни, а вие сте мошеник.
Хайнрих Хайне
Въпреки че човешките същества не са в състояние да говорят за себе си с пълна честност, много по-трудно е да се избегне истината, докато се преструваш на други хора.
Акира Куросава
Либерализмът е религия. Неговите принципи не могат да бъдат доказани, демонстрирана е способността му за отпадъци и унищожаване. Но дава усещане за духовна честност на малка или никаква цена.
Дейвид Мамет
Дадох им цялата истина и никаква честност.
Колъм Маккан
Честността може да не ти носи много приятели, но винаги ще ти донесе правилните!
Джон Ленън
Харесвам честност и честна игра.
Маркъс Гарви
Честността бива много жестока, но аз ценя всяка честност.
Матю Макконъхи
Любовта е великото изпитание на човека. Човекът е изпитан от способността ни да устояваме на любовта. Любовта е толкова трудна, толкова предизвикателна, изисква от нас, че да я разрушим със себе си. Това изисква от нас честност, която малцина от нас биха могли да поддържат.
Юнот Диаз
Честността, както винаги казва моята майка, винаги е най-добрата политика.
Кели Роуланд
Честността не е само първата крачка към величието, тя е самото величие.
Кристиян Боуви
Срам - това е страха на честността пред позора.
Еразъм Ротердамски
У хора с ограничени възможности скромността е просто честност. У надарените обаче тя е лицемерие.
Артур Шопенхауер
Честността е най-добрата политика.
Мигел де Сервантес
Никога не се страхувай да издигнеш гласа си за честност, истина и състрадание срещу несправедливостта, лъжата и алчността. Ако всички хора по света направят това, земята ще се промени.
Уилям Фокнър
Със сигурност той не е от поколението, което разглежда честността като най-добрата политика. Той обаче го смята за политика.
Уолтър Липман
Понякога художествената честност е онази, която пречи на художника да се роди.
Станислав Йежи Лец
Това се превърна в културата на Нетфликс: радикална честност.
Марк Рандолф
Честността е трудна работа.
Спайдър Робинсън
Само защото най-грубата лъжа се чувства вътрешно унищожена пред простата истина и защото цялото достойнство и слава на човешката природа в крайна сметка не зависи от хитростта, а от честността.
Теодор Момзен
Не правя разлика между симпатия и честност, когато пиша. Двете вървят заедно - интересно ми е да се вселя в героите си, да видя света през техните очи.
Том Перота
Аз съм гласът на честността.
Хауърд Стърн
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща