Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секунда" - страница 4
Всяка секунда в света един човек убива друг.
Сергей Шнуров
Никога не забравяйте: в този момент можем да променим живота си. Никога не е имало момент и никога няма да има, когато сме без силата да променим съдбата си. Тази секунда можем да обърнем масата на Съпротива. Тази секунда можем да седнем и да си свършим работата.
Стивън Пресфийлд
Любовта не може да възникне внезапно във всяка секунда от живота и не е важно, колко силно ми се иска да вярвам в обратното.
Стивън Уотсън
Събудих се изведнъж, малко след 5:30 сутринта, с онова прекрасно усещане, което трае само част от секундата, когато не знаеш къде се намираш - дори не знаеш на кой континент се намираш! Скочих от футона и отидох до компютъра си, за да отбележа малкото фрагменти от съня, които все още можех да задържа, преди напълно да се стопят в утринната мъгла на ума. Сложността и объркването на приключението ме заредиха с добро настроение: приемам подобни сънища като знак, че мозъкът ми работи добре.
Седрик Вилани
Независимо дали някой като Кличко печели, губи, равенства или е нокаутиран за пет секунди, той все още е голямо име.
Тайсън Фюри
И странно, непрекъснато се надяваме и очакваме и не можем да свикнем с това болезнено усещане, че не можем да съкратим безкрайното очакване дори с една секунда.
Тарас Шевченко
Алкохолът приближава човека до гроба, но той е способен и да подмлади за няколко секунди на тридесет години.
Тонино Бенакиста
Обичам те вече няколко часа и с всяка секунда повече.
Уилям Голдман
Един от най-вълнуващите моменти беше да стоиш на върха на света, 30 секунди преди да слезеш.
Феликс Баумгартнер
Понякога през нощта се тревожа за TAMMY. Притеснявам се, че може да й омръзне всичко. Уморени от работа на шестдесет и шест терахерца, уморени от всички тези цикли на обработка, всяка секунда от всеки час от всеки ден. Притеснявам се, че в един от тези цикли тя може просто да спре собствената си подпрограма и да извърши софтуерно самоубийство. И тогава ще трябва да направя доклад за грешка и не знам как изобщо бих започнал да обяснявам това на Майкрософт.
Чарлс Ю
Точно в тази секунда хората умират, губят семейство. Те са предадени, убивани. Светът е толкова огромен... Само ако всичко се прекрати. Ако само имаше по-малко нещастни хора...
Банана Йошимото
Тя въздъхва и отпада. Това трае само секунда, но в този момент виждам истинския дъжд. Под всички тези фалшиви усмивки и тази нахална нагласа е черен океан от тъга, който се срутва върху рушащия се фар на надеждата.
Биби Ийстън
Най-трудното е събуждането. Онези няколко секунди, повече или по-малко многобройни, повече или по-малко разтегнати, през които мозъкът ми все още не е фокусиран върху живота ми. И тогава се забивам в реалността.
Виржини Грималди
Моето изкуство е да умирам всяка секунда.
Давид Гросман
За да разберем един човек, който ни говори, трябва да обработим 60 бита информация в секунда.
Даниел Левитин
Капацитетът за обработка на съзнателния ум е оценен на 120 бита в секунда.
Даниел Левитин
Понякога трябва да рискувате, без да мислите за последствията. Все едно пресичате пътя със затворени очи... и не знаете какво ще се случи в следващата секунда.
Дебора Леви
С всяка преживяна от нас секунда ние все повече ставаме себе си.
Дейвид Зиндел
Когато ухажвате хубаво момиче на час, изглежда като секунда. Когато седнете на гореща горелка секунда изглежда като час. Това е относителността.
Албърт Лутули
Времето е най-скъпата вещ на света. Понеже времето е живот. Единственото, което никога не можеш да си върнеш. Ти можеш да изгубиш момиче и да откриеш, може тя да се върне при теб, или да намери друг. Но секундата, ето тази самата секунда, тя идва, и си отива безвъзвратно.
Джаклин Сюзан
Никой не може да ти каже какво да правиш. Без значение какво ви плащат. Без значение какви задължения чувствате, че им дължите. Всяка секунда ви определя. Бъдете това, което сте, а не кой да е друг или който някой друг иска да бъдете.
Джеймс Алтъчър
Кучетата са изключително добри да ви покажат, че не трябва да проверявате телефона си на всеки две секунди, за да имате щастлив живот.
Джейн Бийтън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща