Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проект" - страница 5
Наградите могат да осигурят краткосрочен тласък - точно както потрепването на кофеин може да ви задържи още няколко часа. Но ефектът отслабва - и, което е още по-лошо, може да намали дългосрочната мотивация на човек да продължи проекта.
Даниъл Пинк
Създайте малко психологическо пространство между вас и вашия проект, като си представите, че го правите за някой друг или обмисляте какви съвети бихте дали на друг човек във вашето затруднено положение.
Даниъл Пинк
На средният етап от разработка всеки успешен проект изглежда като катастрофа.
Дейвид Алън
Но в годините след неолибералния проект наистина е оголен до онова, което винаги е било неговата същност: изобщо не икономически проект, а политически проект, предназначен да опустоши въображението и с готовност - с това е тромава секюритизация и безумни военни проекти - да унищожи самия капиталистически ред, ако това беше необходимо, за да изглежда неизбежно.
Дейвид Грейбър
Канбан не е методология на жизнения цикъл на разработка на софтуер или подход към управлението на проекти. Изисква се някакъв процес вече да е налице, за да може Канбан да се приложи за постепенна промяна на основния процес.
Дейвид Дж. Андерсън
Хората се ужасяват от други хора или трудни проекти, защото си казват, че могат да се провалят или да бъдат отхвърлени. Неуспехът може да доведе до скръб, съжаление, чувство на неудовлетвореност и раздразнение - всички здравословни чувства, без които хората не биха могли да съществуват.
Албърт Елис
Аз съм работеща майка, така че знам, че завършването на работата, храненето на децата, организирането на семейни срещи и завършването на проектите от шести клас имат предимство пред упражненията.
Денис Остин
Имам толкова много проекти, по които да работя, че ще трябва да доживея поне 120, за да направя някои от тях.
Джак Уайт
Идеята е добра. Тези случайни престъпления са трудни за откриване и предотвратяване, а проектите от самото си естество се поддават на предсказуемост и нарушаване.
Джеймс Деларги
Духът на интелектуалците като аматьор може да влезе и да превърне просто професионалната рутина, през която преминаваме повечето от нас, в нещо много по-живо и радикално; вместо да прави това, което трябва да направи, човек може да попита защо го прави, кой има полза от него, как може да се свърже отново с личен проект и оригинални мисли.
Едуард Саид
Днес нашата сексуалност е отворен личен проект; тя е част от това кои сме, идентичност и вече не е просто нещо, което правим.
Естер Перел
Недоволството се ражда от това, че не приемам факта, че желанията ми не са били изпълнени, че това, което казах, не беше разбрано, че очакванията ми бяха измамени, че проектите ми бяха съсипани или отложени, че животът не се коригира след моето възприятие.
Жак Саломе
По отношение на формата всички проекти ме интересуват еднакво, въпреки че очевидно има големи разлики според мащаба и процеса на всеки проект.
Заха Хадид
Когато отдавам оферти за нашите строителни проекти, се обаждам лично на изпълнители, за да приключим сделката и да получим най-добрата цена или да разширим обхвата на доставките им. Не получавате това, което не искате.
Иванка Тръмп
Аз ръководя интериорния дизайн за всички проекти на Тръмп.
Иванка Тръмп
Както стана старата поговорка, проектът в Манхатън не беше построен за ден. Или това беше Рим? Нещо общо със Земята.
Алистър Рейнолдс
По-малко от пълния контрол изобщо не е контрол. Ще се подчините на инструкциите ми, господин Равел. Във всеки детайл. Или ще бракувам проекта.
Кейт Лаумър
Моята преводаческа работа беше доста отделена от моята художествена литература, тъй като всъщност това беше случаен страничен проект, който се превърна в отделна и паралелна кариера.
Кен Лиу
Изправен пред почти неизбежното заключение, че е продавал лимони, Найк премина в режим на приготвяне на лимонада. Джеф Пишота стана ръководител на строго секретен и на пръв поглед невъзможен проект: намиране на начин да спечелиш пари от бос крак.
Кристофър Макдугъл
Главното е да започнеш работа над проект, да го завършиш и да освободиш място за нещо друго. Може би по-грандиозно.
Алън Глин
Не вярвам, че това е просто загуба на време, когато човек следва идеи, проекти, хоби, социална кауза или каквото и да го мотивира.
Ленърд Нимой
Когато пиша нов проект, не обичам да се чувствам обвързана с която и да е предишна версия. Ето защо не използвам компютър, за да пиша. Текстът изглежда на екрана твърде много като книга. Това не е книга - това е лош първи проект на нещо, което един ден може да бъде книга.
Лорън Гроф
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща