Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Проект" - страница 2
Повече няма да се върна нито в киното, нито в театъра. Сега главният ми проект е да не правя нищо и да се наслаждавам на живота.
Жан-Пол Белмондо
Като фен искам всички телевизионни проекти на Марвел да бъдат успешни. Аз съм фен на комиксите.
Марк Гугенхайм
Когато предприемачите говорят за своя успех, те рядко говорят за късмет. Мисля, че това е така, защото повечето от тях смятат, че концепцията очернява упоритата работа и интелигентното мислене, които влагат в своите проекти. Но късметът е огромна част от всеки успешен бизнес.
Марк Рандолф
Подходът за транзакционните разходи поддържа, че някои проекти се финансират лесно с дълг и трябва да бъдат финансирани с дълг. Това са проекти, за които специфичността на физическите активи е ниска до умерена.
Оливър Уилямсън
Извършването на проекти от реалния свят е, според мен, най-добрият начин да се учим, а също и да ангажираме света и да разберем за какво става въпрос в света.
Рей Кързуайл
Аз съм особен фен на интегративното упражнение - тоест упражнението, което се случва в хода на извършването на някаква продуктивна дейност като градинарство, колоездене на работа, правене на проекти за подобряване на дома и така нататък.
Андрю Уейл
За да се разбере как са започнали черните проекти и как те продължават да функционират и днес, трябва да се започне със създаването на атомната бомба. Мъжете, които ръководиха проекта "Манхатън", написаха правилата за черните операции. Атомната бомба е майка на всички черни проекти и тя е родителката, от която са произлезли всички черни операции.
Ани Джейкъбсън
Вярвам, че се нарича "Зона 51" заради проект, първият проект, който е стартирал там през 1951.
Ани Джейкъбсън
Започнах да третирам здравето си като научен проект.
София Буш
Тъй като аз съм японец, който надгражда опита на японската архитектура, моите реални проекти идват от японски архитектурни концепции, въпреки че са базирани на западни методи и материали.
Тадао Андо
Във всеки проект страдам, сякаш започвам отначало в живота. Има много здрава несигурност, която подхранва тези неща.
Франк Гери
При определени проекти, при големи публични проекти, хората определено се интересуват от това да ги направят по-зелени, но при по-малки проекти с ограничен бюджет това може да бъде по-трудно.
Франк Гери
Непрекъснато мисля напред за това, за което искам да пиша в бъдеще, и когато приключа с един проект, си давам малко време и след това започвам следващия.
Франческа Лия Блок
И накрая ще има фалит, тъй като САЩ влагат своите икономически ресурси във все по-грандиозни военни проекти и променят образованието, здравето и безопасността на своите граждани.
Чалмърс Джонсън
Готвачите като цяло казват "да" на всеки проект, набиране на средства или дегустация, защото имат такъв щедър дух.
Чарли Тротър
Открих, че сътрудничеството е нещо ужасно в Холивуд, защото има толкова много замесени хора, че трябва да правите хиляди малки компромиси с всеки проект и всяка отделна сцена е решение на комисията. Това е полудяващо. Но с комиксите имаш художник и писател.
Бенджамин Пърси
Всеки път, когато работите по проект, е малка почивка от проекта, по който работите през останалите 23 часа. Това е нещото - допълва ви да правите нещо друго.
Джос Уедън
Творческият проект е движеща се цел. Вие никога не свършвате откъдето започвате.
Еванджелин Лили
Просто трябва да правя театрални проекти на всеки осем до десет години, за да не загубя творческата си форма. Само театъра е в състояние да даде отговора, какво можеш като актьор.
Жан Рошфор
Разбира се, това ще зависи от проекта, но не мисля, че някога бих могъл да се отделя от естетиката си.
Зак Снайдър
Също толкова съм горд от всичките си архитектурни проекти. Винаги е възнаграждаващо да видите амбициозен дизайн да стане реалност.
Заха Хадид
Мисля, че всички в Холивуд работят по много неща, защото никога не знаеш какво ще се случи с твоите проекти.
Карлтън Кюс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща