Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Правене" - страница 5
Текстът илюстрира снимките - осигурява съединителна тъкан за мен. Обикновено прецизирам текста последен, отчасти защото снимките са по-трудни за правене, така че е по-лесно да редактирам думите - използвам текст като фугираща смес между плочките на картините.
Шон Тан
Аюрведичният път към страхотно здраве включва две прости стъпки: 1. Правене на по-малко; 2. Да бъдеш повече.
Шубра Кришан
За мен архитектурата е средството, а не краят. Това е средство за правене на различни форми на живот.
Бярке Ингелс
Спомените са най-лесни за правене по книги, но книгите са възприемане на някой друг и обикновено вече са обобщени.
Виктор Шкловски
Работата е там, че фантазията ми да бъда родител винаги включваше борба за непопулярното ми дете, правене за нея това, което собствените ми родители не можеха да направят за мен, когато бях момиче. Толкова съм готова да бъда майката на това малко момиченце.
Айлет Уолдман
Няма да се задоволим с това политиците да кажат "ние ви подкрепяме" и след това да си тръгнат. Няма да сме доволни, докато не изпълнят исканията ни и не действат. Ето защо простото правене на селфи или публикуване на поддръжка в Туитър не е достатъчно. Ето защо трябва да продължим да стачкуваме.
Грета Тунберг
Основният трик за правене на добри грешки е да не ги криете - особено не от себе си. Вместо да се отвърнете в отричане, когато сгрешите, трябва да станете ценител на собствените си грешки, като ги обръщате в ума си, сякаш са произведения на изкуството, което по някакъв начин са.
Даниъл Денет
Когато наградата е самата дейност - задълбочаване на обучението, зарадване на клиентите, правене на всичко възможно - няма преки пътища.
Даниъл Пинк
По-лесно е да говорим за правене на неща, отколкото за тях. Много от нас искат да спортуват повече, да се хранят по-здравословно, да бъдат по-добри към близките си и т.н., но освен ако нямаме конкретни етапи за това как да направим това, нашите намерения не съответстват на нашите действия. Важните етапи на човешките ресурси предлагат конкретни стъпки по-дългото пътуване до трансформацията на HR.
Дейв Улрих
На мен са ми известни начини за правене на пари, за които вие нямате и понятие. Начинът "добре и непрестанно да се извършва тежка работа" никога не води към истински успех.
Дейвид Рокфелер
Когато бях тийнейджър, правех много набирания и лицеви опори. Всяка вечер преди лягане щях да направя 150 - в комплекти от 30 или повече. Поглеждайки назад към него сега, не съм напълно сигурен, че това е най-добрият начин да се усъвършенствам като алпинист. Но ме направи много по-добър в правенето на набирания и лицеви опори.
Алекс Хонълд
Не чакайте. Къде очаквате да стигнете с изчакване? Правенето е това, което те учи. Правенето е това, което води до вдъхновение. Правенето е това, което генерира идеи. Нищо друго и нищо по-малко.
Дениъл Куин
Разбирането възниква чрез правенето.
Джамбатиста Вико
Няма по-голяма привилегия да живееш от това да донесеш малко ново човешко същество на света и след това да се опиташ да го отгледаш правилно през следващите осемнадесет години. Правенето на тази работа правилно изисква цялата интелигентност, мъдрост и решителност, които ще можете да събирате от ден на ден.
Джеймз Добсън
Идеята ми за идеалния ден е нищо за правене и страхотна книга в движение.
Джейн Фалън
Има две честни причини, поради които толкова много хора мразят мисълта за систематизирането на функциите, които изпълняват: Или са твърде негъвкави, за да научат нов начин на правене на нещата, или са уплашени до смърт от отчетността, която ще доведе до систематизацията.
Джейсън Дженингс
Не осъзнавах, че чрез правене на любов ние създаваме. Разпореждаме се с обстоятелствата. Ние влияем един на друг.
Джени Даунам
Да разговаряш с него беше като да си със стар приятел; правенето на любов с него беше като намирането на другата й половина.
Джийни Муун
Има толкова много неща, които трябва да се имат предвид при правенето на музика. Целият въпрос за самия живот... Знам, че искам да продуцирам красива музика, музика, която прави неща на хората, от които имат нужда.
Джон Колтрейн
Според мен изкуството и подходът към живота чрез изкуството, използването му като средство за образование и дори за правене на наука е толкова жизненоважно, че е част от голямата нова революция, която се случва. Вярвам, че навлизаме в съвсем нова епоха.
Джонас Солк
Звучи просто, разбира се, но лично аз не се сещам за по-психически трудна задача от правенето на музика.
Джордж Гершуин
Проблемът е, че искам да направя всичко. Наистина обичам всичко това и обичам всеки аспект на правенето на филми и разказването на истории и обичам телевизията, обичам интернет. Иска ми се да имах време да направя абсолютно всичко.
Джос Уедън
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща