Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Правене" - страница 2
Тя имаше причина да се съмнява в него; той беше наистина добър в планирането, но наистина лош в правенето.
Юнот Диаз
Ненавиждам ваканциите. Тогава няма нищо за правене.
Дейвид Мамет
Когато се опитах да се насоча към комедията, не се справих много добре, така че се върнах към правенето на онова, в което съм най-добър и което публиката очаква от мене – екшън филми.
Силвестър Сталоун
Винаги съм искал да правя правилно в живота. Но желанието и правенето не са съвсем едно и също нещо.
Марк Уолбърг
Мисля, че това, което прави добрия актьор режисьор, е същото, което прави и добър режисьор. Актьорството е само една от занаятите, необходими за правенето на филм.
Мат Деймън
Този, който "прави" реални неща, е онзи, който знае тайната на правенето им.
Мирча Елиаде
Трудна работа е правенето на филми. Това е все едно да си лекар: работиш дълги часове, много тежки часове и това е емоционална, напрегната работа. Ако наистина не го обичате, значи не си заслужава.
Джордж Лукас
В рамките на култа към Уолстрийт, изковал Мит Ромни, правенето на пари оправдава всяко поведение, без значение колко е продажно.
Мат Таиби
Ако в началото знаете как се събират нещата, тогава можете да изградите. Архитектът отговаря за правенето - той не е артист.
Петер Зумтор
Винаги съм правил ясна разлика между правенето на живот и изкарването на прехраната.
Робърт Фулам
Правилното нещо за правене и трудното нещо обикновено е едно и също.
Стив Мараболи
Ключът към правенето на пари е да останете инвестирани.
Сузи Орман
Правенето на добро притежава силата да ни трансформира отвътре и след това да се развихри в непрекъснато разширяващи се кръгове, които влияят положително на света като цяло.
Шари Арисон
Правенето на добър бизнес - да бъдете етични, да бъдете прозрачни, да се грижите, да прилагате ценности във вашия бизнес - има значение и в същото време правите пари.
Шари Арисон
Правенето на драма в известен смисъл е по-лесно. Ако правиш комедия, ако не се разсмееш, има нещо нередно.
Бети Уайт
Писането на музика е нещо като мое хоби, но все повече отпада. Правенето на комикси отнема целия ми живот.
Брайън Лий О'Мали
Правенето на книга е толкова голямо начинание.
В. С. Найпол
Правенето на сделки с хората, мои приятели, всъщност не е нищо повече от въпрос за цената, която човек е готов да плати. Колкото по-добре разбирате живота, толкова повече капитал изграждате.
Грегор фон Рецори
Светът беше доста добър в създаването на нови начини за правене на неща.
Джеймс Мирлийс
Вашите клиенти преценяват всеки аспект на всяка транзакция и оценяват всичко, от любезността на хората до лесното правене на бизнес до качеството на продукта до обслужването след продажбата.
Джефри Гитомър
Често, когато говоря за това, което правя, правенето не е само тази неизбежна функция, която се включва в края.
Джони Айв
Мисля, че повечето хора са съгласни, че има компонент от умение в правенето на изкуство; трябва да научите граматика, преди да се научите да пишете.
Крис ван Алсбърг
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща