Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гръб" - страница 3
Късметът понякога може да ти обърне гръб. Това е един от главните закони на живота.
Майкъл Маршал Смит
Скръбта не е нещо, което можеш да попречиш. Това е нещо, което носиш на гърба си.
Марси Лин Къртис
...и за щастие имам достатъчно в главата си, за да балансирам какво имам зад гърба си.
Матю Пърл
Нашите икономики са изградени на гърба на целия този неплатен труд, който правят жените.
Мелинда Гейтс
На гърба крила, на очите сълзи, а в душата страдание.
Михаил Емцев
Душите на хората са като градини. Не можете да обърнете гръб на някого, защото градината му е пълна с плевели. Трябва да им дадете вода и много слънце.
Нанси Фармър
Ори тихо се приближи до мен, за да не ме уплаши, седна до мен и леко започна да рисува нещо с пръст на гърба ми. Обичах, когато тя правеше това, ако оставаше у мен за през нощта и спяхме в едно легло.
Нова Рен Сума
Удивително е колко често кампаниите в богатите страни смятат, че бедните хора не получават болки в гърба.
Норман Борлауг
Баща ми казваше, че ако въглищата са умрели, страната е умряла. Той беше прав. Икономиката ни почива на гърба на въглищния миньор. Ако нямахме черните диаманти в планините да изгорят, щяхме да загубим повече от половината от енергийните резерви на нацията.
Омър Хикъм
Ако изкарам нещо, продуцирам нещо, без значение дали е добро или не, си позволявам малко потупване по гърба.
Патрик Марбър
...Мелиса по-добре да не й обръща гръб, защото нищо не е толкова лудо, колкото влюбената дебела жена.
Пол Клийв
Памела погледна отдалечаващия се гръб с възхищение. Той представляваше гръбнака на Великобритания в този момент. Кльощав, неудобен книжен червей, но решен да продължи толкова дълго, колкото е необходимо, за да победи Хитлер.
Рис Боуен
Опитайте се да ни водите в битка и ние ще се опитаме да не се разбягаме отзад зад гърба си!
Ричард Блакмор
Тези, които могат да поемат красиво оформеното дърво на гърба си и да го закрепят здраво, ще го намерят като бреме като крила за птица или платна за кораб.
Самюел Ръдърфорд
В бизнес света се справях доста добре, но не бях щастлива. Пристъп на ишиас ме постави легнал по гръб. Всичко, което можех да правя, беше да чета, да слушам историите на майка ми за Сандовали и да мечтая: завръщане към себе си. Писателската ми кариера беше започнала.
Сандра Сиснерос
Възрастта е безжалостен крадец. Когато твоите дни свършват, тя те лишава от крака и огъват гърба. Болката и замъгленият ум - това са белезите.
Сара Груън
За всичките си страхове любовта не е нещо, което можете да забравите. Но можете да му обърнете гръб.
Стивън Ериксън
Ще трябва да избираме между живота, който искаме за нашето бъдеще, и живота, който сме оставили зад гърба си.
Стивън Пресфийлд
Искам някой, който да е мой партньор в живота. Който ме подкрепя, и аз нея. Мога да споделя всичките си преживявания в живота с нея и тя може да сподели гърба си с мен. Ние не само се обичаме, но се приемаме, прегръщаме, подхранваме и се грижим един за друг.
Такър Макс
Все още е важно да продължаваме да подобряваме живота си, дори на нашата възраст, и че трябва да се отнасяме към себе си по-добре и да спрем да се държим така, сякаш най-добрите ни години са зад гърба ни.
Тери Макмилан
Мебелите никога не трябва да се разполагат така, че някой да седи с гръб към вратата или че главата на леглото никога не трябва да е в края на вратата на спалнята.
Фрида Рамстед
В един момент трябва да оставим миналото си зад гърба си.
Хариет Еванс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща