Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Упражнение" - страница 2
Любовта е свободното упражнение по избор. Двама души се обичат само когато са напълно способни да живеят един без друг, но избират да живеят един с друг.
Морган Скот Пек
Този краен етап от нашето духовно упражнение се нарича Мълчание.
Никос Казандзакис
Трудно е. Много е сложно да хвърлите морално гъвкав персонаж на екрана и да накарате публиката да са съпричастни. Винаги е упражнение за сдържаност.
Райън Рейнолдс
За мнозина в съвременния свят времето за традиционна медитация и упражнения в седнало положение е почти невъзможно.
Андрю Уейл
Дори нискокалоричните диети и енергичните упражнения не успяват да действат в дългосрочен план за поне някои хора.
Андрю Уейл
Много форми на упражнения - аеробни, йога, тежести, ходене и други - са показали, че благоприятстват настроението.
Андрю Уейл
Аз съм особен фен на интегративното упражнение - тоест упражнението, което се случва в хода на извършването на някаква продуктивна дейност като градинарство, колоездене на работа, правене на проекти за подобряване на дома и така нататък.
Андрю Уейл
Най-често срещаното възражение, което чувам за ходене като упражнение, е, че е твърде лесно, че само потни, напрегнати дейности предлагат реални ползи. Но има изобилие от доказателства, че редовното, бързо ходене е свързано с по-добро здраве, включително по-ниско кръвно налягане, по-добро настроение и подобрени съотношения на холестерола.
Андрю Уейл
Рутината могат да включва вземане на топла вана или релаксираща разходка вечер, или практикуване на упражнения за медитация / релаксация. Психологически завършването на такава практика казва на ума и тялото ви, че работата на деня е приключила и вие сте свободни да се отпуснете и да заспите.
Андрю Уейл
Много кучета растат без правила или граници. Те се нуждаят от упражнения, дисциплина и обич в този ред.
Сизар Милан
Бях благословен да израсна във ферма и когато си момче от ферма, упражненията са част от начина ти на живот. Харесва ви или не, тази среда ви кара да тренирате. Във фермата природата е вашият фитнес. Вие ходите, бягате и плувате и трябва да работите много с животни.
Сизар Милан
И двата пола харесват упражненията и предизвикателствата на спорта, но за мъжете това е и основно демонстративно поведение за впечатляване и спечелване на половинка.
Хелън Фишер
Винаги съм обичал да танцувам. Мисля, че това е най-доброто упражнение. Аз обичам степ. Аз обичам джаз. Ние с жена ми често танцуваме салса.
Хю Джакман
Физическите упражнения от гледна точка на общественото здраве са неуспешен провал. Най-дълго живеещите хора в света живеят в среда, която ги тласка към повече движение. Те не използват електрически инструменти, те си правят собствена работа в двора, отглеждат градина.
Дан Бютнер
Диетата, добавките и програмите за упражнения не са това, което постига дълголетие. Наличието на общност, основана на вяра, може да добави четири до 14 години.
Дан Бютнер
Упражнението е най-доброто превантивно лекарство, което съществува.
Денис Остин
Винаги, когато се събудя, аз ставам. Не лежа там като идиот. Ставам, тичам нагоре по хълм, правя малко упражнения и имам известно време с мислите си.
Джейсън Момоа
Мисля, че като планирате режим на упражнения, диетата ви следва до известна степен.
Долф Лундгрен
Писмените упражнения шлифоват речта, а упражненията в речи оживяват писмения стил.
Квинтилиан
Правя същите упражнения, които правех преди 50 години и това все още върши работа. Ям същата храна, с каквато се хранех и преди 50 години и това все още върши работа.
Арнолд Шварценегер
Пристрастен съм към упражненията и всеки ден трябва да правя по нещо.
Арнолд Шварценегер
Наистина има упражнения в един вид консуматорска етика, които според мен нямат същата морална тежест като медицината или здравето.
Майкъл Сандел
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща