Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Убийство" - страница 6
Пишете фактите така, както ги виждате, и няма затишие с много описание. Нищо чудно, че хората обичат да пишат за мистерии за убийства и мъртви тела!
Лили Кинг
Будистката вяра забранява насилието и убийствата. Нямам нужда от оръжие.
Лора Джо Роуланд
Хората, които никога не биха се присмивали на научната фантастика и мистериите за убийства, нямат проблем да прокълнат целия романтичен жанр, без да прочетат и една книга.
Лорън Уилиг
Самата ужасност на [убийството] кара четенето за него да се чувства толкова уютно.
Луиза Даути
Убийството на един човек е просто проява на страст, клането вече е цяло изкуство.
Майк Резник
Това е човешкото желание да ни бъдат разказвани лъжи, които да ни държат в такова примитивно морално и социално отношение, в каквото сме. ... Убеден съм, че една лъжа, основана на човешките желания, е достатъчно силна като причина за убийство.
Дейвид Хороуиц
Убийството на Кюлев е удар срещу елита на прехода.
Харалан Александров
"Съзнавам, че е цинично, но по-добре, че се самоуби при нашата съдебна система." - реплика пред министър-председателят Бойко Борисов в сутрешният блок на ТВ 7 за "самоубийството" пред прокурори и полицаи на Стойчо Стоев - заподозрян за убийството на Мирослава Николова от Перник, 13-01-2012.
Николай Бареков
За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите или споделиха с нас в арестите и отидоха и посочиха трупове. Ние в момента разкриваме поръчкови убийства. Отиват и показват: "Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!
Бойко Борисов
[Журналистически въпрос]: "Има ли алтернатива страхът, който е обхванал американското общество - страхът от убийства, изнасилвания, безработица? [Мартин Лутър Кинг]: "Да, има. И тази алтернатива се казва вяра."
Мартин Лутър Кинг
Когато бях достатъчно голям да разбера, че месото е било добито с убийство, аз го приех като неуместен начин за използване на нашата мощ да хванем по-слабо същество и да го осакатим. То е подобно на начина, по който хулиганите биха тормозили по-малките деца в училище.
Ривър Финикс
"Трудно ми е да изпитвам съчувствие към високо поставените господа." - "Mir fällt es schwer, für die hohen Herren Mitleid zu empfinden." - във връзка с убийството на Ханс Мартин Шлайер.
Йошка Фишер
Гледката на убийства по телевизията помага да се справяме с враждебността си. Ако някой не изпитва никаква враждебност – нека гледа реклами.
Алфред Хичкок
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
Следваща