Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пръст" - страница 4
Първо правило за инженерство; пазете се от прототипи. Заедно с това, избягвайте всичко, направено от инженер, който няма всичките си пръсти.
Саймън Грийн
Благославям Господ, че всичките ни проблеми идват през пръстите на Христос и че Той хвърля захар сред тях и хвърля няколко унции от небето и от духа на славата в нашата чаша.
Самюел Ръдърфорд
Мисля, че болестите нямат очи. Те избират със замаян пръст всеки, просто всеки.
Сандра Сиснерос
По същия начин, по който ако поставите пръста си във вода, го намокрите, а ако го поставите в огън, го изгаряте, ако инсталирате ума си в мъдрия ум на будите, той ще се трансформира в тяхната мъдра природа.
Согиал Ринпоче
Кристоф прокара пръст по студеното стъкло, покрито с дъждовни капки, и мълчеше. Мрачният пейзаж извън прозореца беше съчетан с настроението му - унила сивота.
Стела Камерън
Изглежда сме млади, в много стара Галактика. Ние сме като деца, които прокарват пръсти през разрушено имение.
Стивън Бакстър
Най-скромният вярващ може да види повече на коленете си, отколкото най-образованият невярващ на пръсти.
Уилиям Макдоналд
Титлата християнин е упрек за нас, ако се отдалечим от Този, след Когото сме деноминирани. Името на Исус не трябва да бъде за нас като Аллах на мохаметанците, талисман или амулет, който да се носи на ръката, просто като външен знак и символ на нашата професия и да ни пази от злото чрез някакви мистериозни и неразбираема сила; но трябва да бъде гравирано дълбоко в сърцето, там изписано от пръста на самия Бог с вечни знаци.
Уилям Уилбърфорс
Първата глътка бира в горещ ден е като първото потапяне с пръст, когато отворите нов буркан с фъстъчено масло.
Харлан Коубън
Миришеше силно на пот, оборски тор и пръст - миризмата на обикновен, честен човек.
Чарлс Мартин
Шест фута пръст правят всички хора равни.
Чарлс Х. Спърджън
Кръвта е лепкава субстанция, която остава дълго време както на пръстите, така и в паметта.
Артуро Перес-Реверте
Най-добрата част от използването на описателен език е, че той премахва соченето с пръст и обвинението и помага на всички да се съсредоточат върху това, което трябва да се направи.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
Ние вървим по този път, но веднъж. Можем или да отидем на пръсти през живота и да се надяваме, че ще стигнем до смърт, без да сме прекалено тежко наранени, или да живеем пълноценен, пълноценен живот, постигайки целите си и осъществявайки най-смелите си мечти.
Боб Проктър
Дървото не умира, нито аз, когато отрежете клон или пръст, и двамата се излекуваме, за да не загубим целия сок или кръв. Това за мен е пълен шок. Също така, че водата се противопоставя на законите на физиката, като става по-малко плътна, когато е замръзнала. Животът наистина е чудо и всички неща, които са вградени в нас чрез него.
Бърни С. Сийгъл
Силният заплашва с пръст, слабият - с юмрук.
Василий Головачев
Колко филма знаете, в които е видно, че режисьора точно знае, какво точно иска да снима? А такива могат да се преброят само на пръстите на едната ръка.
Гари Олдман
Азия е времето, преминаващо през пръстите ви.
Генадий Прашкевич
Пет отрязани пръста не правят ръка.
Дениъл Куин
Но парцел от заградена пръст не прави сърцето на владетел или определя благородството на един народ!
Джани Вурц
Имал съм опит с някои много големи акули. Един погрешен ход може да бъде минус няколко пръста или по-лошо. Трябва да ги уважавате, защото става дума по-скоро за това на какво са способни.
Джереми Уейд
Разликата между моите вярвания и религиозната вяра е, че съм готов да променя възгледите си в светлината на нови доказателства, но някой с религиозна вяра просто ще пъхне пръсти в ушите и ще каже: Не слушам, нищо не можеш да кажеш, което да ме накара да променя решението си.
Джим Ал-Халили
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща