Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зависимост" - страница 2
Зависимите, като група, обикновено получават далеч над средното ниво o тестове за интелигентност. Защо? Ти ми кажи. Предполагам може би сме достатъчно умни, за да сме разбрали колко скапани са нещата и решаваме, че зависимостта е единственият начин да се справим с нея.
Джеймс Фрей
По принцип отивам на пазара на местния фермер и решавам какво да готвя тогава, в зависимост от това, което намеря. Или съпругата ми, или аз готвим и обикновено довършваме бутилка или две вино до момента, в който приключим с готвенето и яденето.
Жак Пепен
Героят, преживял собственото си убийство, собственото си самоубийство, собствената си зависимост, преживял собственото си изчезване от сцената.
Алън Гинсбърг
В исторически план сме живели в нация с енергийна зависимост. Зависимост от другите за нашето отопление и електричество и за нашето гориво за транспорт.
Майк Помпео
Винаги е в сила следната зависимост: че ако ние бихме били по-големи, обстоятелствата биха били по-безсилни срещу нас.
Джордж Елиът
Нещата водят съществуването и същността си от взаимната зависимост и не са нищо сами по себе си.
Нагарджуна
Същността на религията се състои в усещането за абсолютна зависимост.
Фридрих Шлайермахер
За мнозина негативното мислене е навик, който с течение на времето се превръща в зависимост... Много хора страдат от това заболяване, защото негативното мислене води до пристрастяване към всяка от Голямата тройка - ума, тялото и емоциите. Ако единият не ви хване, другите чакат в крилата.
Питър МакУилямс
И всеки рисуваше на себе си картина на щастливото бъдеще по своему, в зависимост от това, от какво е бил лишен в настоящето.
Джон Стайнбек
...Всеки един от нас минава през живота в зависимост и обвързан от нашето индивидуално знание и осъзнаване. И ние го наричаме реалност. Въпреки това, както знанието, така и осъзнаването са двусмислени. Реалността на един може да е илюзия на друг. Всички живеем в собствените си фантазии, не мислите ли?
Масаши Кишимото
Молитвата е декларация за зависимост от Бог.
Филип Янси
Ако анализирате производството на кока в Колумбия, ще разберете, че тя е като икономически цикли. Той върви нагоре и надолу, отива нагоре и надолу в зависимост от обстоятелствата.
Хуан Мануел Сантос
Притокът на капитал от развитите страни е предпоставка за установяване на икономическа зависимост.
Ернесто Че Гевара
В зависимост от това какви са, нашите навици или ще ни направят, или ще ни пречупят. Ставаме това, което правим многократно.
Шон Кови
Защото зависимостта от друг човек провокира загуба на увереност, самоувереност, скъпа моя.
Шърли Конран
Човешките реакции към роботите варират в зависимост от културата и се променят с течение на времето. В Съединените щати сме ужасени от роботите-убийци. В Япония хората искат да се сгушат с роботи-убийци.
Даниел Х. Уилсън
Захарта ми дава щастие и ме вдъхновява. Аз имам тежка захарна зависимост. Наричам я "гранулирано щастие".
Дейвид Линч
Търговията обединява човечеството във всеобщо братство на взаимна зависимост и интереси.
Джеймс Гарфийлд
Наркотиците са просто най-очевидната форма на зависимост в нашето общество. Наркоманията е едно от нещата, които подкопават традиционните ценности.
Кристофър Лаш
Основните слабости на Русия са гъвкавостта и зависимостта от енергийните ресурси.
Кристофър Писаридис
Когато обичаш някого, всъщност няма значение дали той те обича или не. Да имаш любов в сърцето си към някого е неговата собствена награда или наказание, в зависимост от обстоятелствата.
Лиса Ангър
Трябва да увеличим приема на здравословни растителни храни и да намалим зависимостта си от храни на животинска основа.
Майкъл Грегър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща