Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Впечатление" - страница 3
Да бъдете суетни - означава да се грижите, какво впечатление оставят в обкръжаващите. Да бъдеш самовлюбен означава да го уреждате преди всичко за себе си.
Макс Биърбом
Бива си го да бъдеш блондинка: с такова ниско ниво на очакване е лесно да създадеш впечатление.
Памела Андерсън
Никога не съм мислил за себе си от гледна точка на идентичност. Винаги съм объркан, когато срещна някой, който създава впечатление, че е уверен в определена идентичност.
Хишам Матар
Спомням си, че дори първото ми впечатление за италианското кино бяха снимки на папараци, защото майка ми четеше всички тези боклучави списания с папарашки снимки.
Вим Вендерс
Крайността винаги изглежда прави впечатление.
Крисчън Слейтър
Умопобъркани се срещат навсякъде, но само в психиатричната болница това прави впечатление.
Валентин Домил
Не се оставям да бъда воден от впечатленията си, а от разума и от Светото Писание.
Джон Уесли
В своята огромна пола с кринолин мисис Куинъл приличаше на лавандулово желе с разбита сметана, при което се създаваше впечатление сякаш на главата и е седнал малък сив пудел.
Маргарет Атууд
Имах впечатлението сякаш тя се пазари като за кон и се учудих, че все още не ми е поискала да и покажа и зъбите си. Но явно, щом плащаш заплата, искаш пълно отдаване.
Маргарет Атууд
Съперничеството е странно нещо. Такова впечатление, че хората често воюват един с друг не заради определени изгоди, а заради публична победа.
Ан Пери
Направи ми впечатление, че основната пречка за задоволяването на брака е тази вечна пропаст между основателния, похвален песимизъм на жените и чистия нем животински оптимизъм на мъжете, като последните са сила повече от всяка друга, отговорна за плачевното състояние на света.
Майкъл Шейбон
Това, което в Русия се наричаше пътища, създаваше на германците впечатление за специално създадени препятствия.
Марк Солонин
Някога, когато се представях на хората и им казвах, че съм психолог, те се отдръпват от мен. Защото, съвсем правилно, впечатлението, което американската общественост има за психолозите е: "Искаш да знаеш какво не е наред с мен".
Мартин Селигман
Имахте само един шанс за подпис в живота, но повечето хора не оставиха впечатление.
Мег Уолицър
Широко отворените очи и детската усмивка създават впечатление за откровеност и тогава лъжата звучи като истината. Това работи перфектно вече в онези далечни времена и, изненадващо, тази идея не изисква сериозни модификации, за да може да работи безпроблемно в света на възрастните.
Андерш де ла Моте
Да, първите впечатления се броят, но всяко едно впечатление се брои. Не можете да се преструвате, че сте позитивни, но можете да практикувате и да се научите да се появявате и да действате позитивно.
Найджъл Къмбърланд
И ми направи впечатление, че да говорим за финансовото ни положение е много като мъжете, които не искат да говорят за сексуална импотентност. Просто не е нещо, което правиш. Това е срам. Срамота е. Това е унижение.
Нийл Гейблър
Хората, дори и независимо мислещите хора, до известна степен черпят впечатленията си от това, което им се разказва, особено ако им го разказват непрекъснато от вестниците.
Нийл Кинък
Тяхната идея за обучение беше да маршируват мъжете нагоре-надолу на паради и прегледи: те бяха приятни за гледане и им създаваха впечатление за военна дисциплина и прецизност, но като подготовка за съвременна война те нямаха никаква стойност.
Орландо Файджис
Никога не съди по първото впечатление! Това е златно правило.
Патрик Зюскинд
Наблюдавах го като непознат. Имаше нещо непознато в него. Лицето му беше по-напрегнато, отколкото някога съм го виждал, а тялото му по-сигурно. Направи ми впечатление, че никога не сме напълно спокойни, когато осъзнаваме чуждия поглед. Може би никога не сме напълно себе си. В желанието да зарадваме или впечатляваме, да убеждаваме или доминираме, нашите движения стават съзнателни, чертите ни се задават.
Пип Уилямс
Киното носи радост, като разпространява въображаеми ежедневни впечатления на екрана. Театърът винаги се утвърждава в настоящето.
Питър Брук
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща