Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Измама" - страница 6
Знаеш ли как ще им олекне, когато повярват на прага, че имам специална сила? И какво избягваме с тези, които биха внимавали пред мен да кажат какво правят? Казват, че вярата лекува. И вярват, че ще им помогна и тогава ще се сбъдне. Разбра ли това вече? Това не е измама, това е умна помощ.
Катержина Тучкова
С конкуренцията мога да се справя. Предпочитам да мина без измама и предателство.
Катерина Върмет
Ние консумираме твърде много животински продукти, преработени и рафинирани храни, наситени мазнини и празни калории. Индустрии, които печелят както от нашето невежество, така и от нашето нещастие, ни хранят с объркване и измама.
Крис Кар
Всеки трябва да знае, че "войната срещу рака" до голяма степен е измама.
Лайнъс Полинг
В природата измамата е често срещан метод за получаване на храна.
Алън Камбъл
Това ми обясни - и предполагам, че ми прости - неспособността ми да видя лицето на този човек, защото всеки, който трябва да ни измами, за да живеем, по необходимост ще надхвърли много уменията на обикновените хора, които са толкова изкушени от желанието да бъдат честни, тъй като са измъчвани от вина и срам, когато са нарушили вярата.
Майкъл Енис
Човек може да измами само тези, които му вярват.
Стоян Миленков
При писателите, както и при спиритистите, тъмнината способства за измамата.
Жан Ростан
Първата и най-лошата от всички измами е самоизмамата.
Чудомир
Никога не лъжи, а винаги казвай истината. Защото лъжата и измамата са най-вредни от всички пороци и любимата занимавка на дявола.
Теофан Затворник
В един свят на измама, отчаяние, насилие и хули вече не е удобно да се чуват думи на любов, благородство и благодат. Само ако сме утвърдени върху непоклатимия камък на Христовата вяра, ставаме силни и непобедими, приемайки като Негови чеда наследието на Неговата победа.
Моисей Светогорец
Въобще като чуя социологическа агенция, лошо ми става. Това значи измама, мошеничество, далавераджийство.
Юлиан Вучков
...Българският народ – без глас. Измъчен народ. Говори нещо на някого си, а всъщност това е един монолог. Народът само си намига, псува и никой не го чува. Медиите също. Преструват се, че чуват хората. Това е абсолютна измама.
Рангел Вълчанов
Недоверието ни към някого оправдава измамата от негова страна.
Франсоа дьо Ларошфуко
Гутенберг не е имал по-малко коварна съдба от изобретателя на барута, например. Измислил книгопечатането с най-добри намерения, той може би съвсем не е допущал, че тъй бързо книгата ще го измами и ще стане съдружник едновременно и на Бога и на Мамона, тръбач на кристална истина и на демонична лъжа.
Димитър Подвързачов
Лекомислената жена ще ви измами лекомислено, а сериозната - сериозно.
Мари дьо Рошфор
Наскоро хванаха хората, които са вършели измами, легитимирайки се като близки до Христо Стоичков – купували коли, препродавали имоти. Разговарях с един служител на ФБР, който ми каза: "Много интересни хора сте българите. Защо не правите мръсно на другите, а един на друг?"
Шефкет Чападжиев
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
Следваща