Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Измама" - страница 2
Полезно е да мислим, че хората имат две основни мотивации: желанието да се виждаме като честни, добри хора и желанието да спечелим ползите, които произтичат от измамата - върху нашите данъци или на футболното игрище.
Дан Ариели
Това е най-голямата измама в историята. Изумен съм, ужасен и силно обиден от това. Глобално затопляне; Това е измама. Някои подли учени с екологични и политически мотиви манипулират дългосрочни научни данни, за да създадат илюзия за бързо глобално затопляне.
Джон Колман
Социалното инженерство използва манипулация, влияние и измама, за да накара човек, доверен вътрешен човек в организацията, да се съобрази с искане, а искането обикновено е да се предостави информация или да се извърши някакъв вид действие, което е от полза за този нападател.
Кевин Митник
За миг не сме провалени тестове и скъсани презервативи и измама на есета; ние сме пастели и кутии за обяд и се люлеем толкова високо, че маратонките ни пробиват дупки в облаците.
Лори Халсе Андерсен
Голяма част от човешките отношения се основава на измами и уловки, понякога весели и забавни, понякога долни и злобни. Само малка част щастливци, такива като майките и малките деца, истинските приятели и влюбените са съвършено искрени един с друг.
Ерик Берн
Борбата за оцеляване не оправдава ли също измамата и кражбата? За самозащита всичко е подходящо.
Имелда Маркос
Случайно си мисля, че политиката те прави избираем, но причината за това е, че политиците понякога говорят за избираемост, сякаш това е просто въпрос на измама на обществото. Всъщност това е въпрос на убеждаване на обществеността и според моя опит обикновено обществеността го разбира правилно.
Тони Блеър
На нас ни е нужна напълно очевидна информация: документи, касаещи разузнаването, войни и масивни финансови измами. Защото те засягат твърде много хора.
Джулиан Асанж
Никой интриган на Понци не казва на никого точно как работи. Целта на схемата на Понци е да измами хората, да вземе парите и да избяга.
Мичел Зукоф
С течение на времето скритите истини се превръщат в тъмната почва на измамата в нещо много по-лошо.
Пати Калахан Хенри
Мисля, че ми дължиш нещо, че ме измами толкова изящно.
Патрик Марбър
Тук има просто правило, правило на законодателството, правило на бизнеса, правило на живота: след определен момент сложността е измама. Можете да приложите това правило към леви социални програми, но можете да приложите това правило и към кредитни деривати, хедж фондове и всички останали.
Патрик О'Рурк
Е, не мисля, че SAT е измама.
Робърт Дж. Стърнбърг
Ще продължите да четете истории за измама и корупция - за полицаи, които лъжат и крадат, лекари, които жънат, където не им шият, политици на кеф. Не се заблуждавайте. Те са новина, защото са изключения.
Робърт Фулам
Сега пикът на миналото на лятото, небето е облачно и любовта, за която се заклехме, ще продължи векове, изглежда измама.
Сесил Дей Луис
Мисля, че медиите от XX век се занимаваха с измама на хората - и красотата на Интернет е, че вече не можете да лъжете.
Такър Макс
Понякога е по-лесно да се толерира измамата на онази, която обичате, отколкото да чуете цялата истина от него.
Франсоа дьо Ларошфуко
Свръхразмерна измама от този мащаб трябваше да се случи, като се има предвид липсата на регулиране на тези офшорни образувания.
Хари Маркополос
Ако някога искате да се срещнете с интелектуални измами, отидете в Париж.
В. С. Найпол
Предизвикателството за капитализма е, че нещата, които пораждат доверие, създават и среда за измами.
Джеймс Суровецки
Ние всички имаме тайни и всички ние имаме нашите измами. Актьорството в най-добрия случай е свързано с измама на хората и това ни прави още по-интересни.
Джон Литгоу
Ако промените или затъмните библейския портрет на Бог, за да привлечете обръщащите се, не получавате обръщащи се към Бог, а обръщате се към илюзия. Това не е евангелизация, а измама.
Джон Пайпър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща