Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Досег" - страница 4
Добавете грип в приказката? Това, изглежда, никога не се е случвало досега.
София Прокофиева
И разбрах, че по начин, който никога досега не съм имал, книгите наистина са чудеса. Дори се осмелих да мечтая, че някой ден, по някакъв начин, може да се обградя с книги от много времена и много езици...
Т. А. Барън
Ние всички се намираме в плен на чуждите представи за това, кои сме - помисли той. Никой от нас не може да преживее своят живот свободен от досега на очите.
Тимъти Финдли
Нещото за Луцифер е, че до края на първия сезон светът му се разпада малко. Всеки, когото би могъл да нарече съюзник или доверие, сега не може и това го оставя на място, на което никога не е бил досега.
Том Елис
Сега вече не е възможно да се създаде произведение на изкуството, което да информира хората за нещо, което досега не им е било известно. Ние сме първите хора, които знаят всичко за нашето настояще.
Торни Линдгрен
В ислямските общества политиците могат да манипулират почти всичко. Но досега нито един фундаменталистки лидер не е успял да убеди поддръжниците си да се откажат от централната добродетел на исляма - принципа на строго равенство между човешките същества, независимо от пол, раса или вяра.
Фатима Мерниси
Започването на нов навик или завършване на стар може да се почувства като да пуснеш въже, което се люлее на миля над земята. Така че се чувстваме неохотни да ги пуснем, в края на краищата сме оцелели досега, правейки това, което сме направили, защо да рискуваме.
Филипа Пери
Имам няколко истории, написани досега в този мит, още подредени, за да бъдат написани, и повествователна дъга, която се оформя между тях. Експериментирах с пускането на историите онлайн за дарения от Paypal, така че съществуващите в момента са достъпни чрез блога за безплатно изтегляне, но топката не продължи да се търкаля по отношение на постигането на целите, които си поставях.
Хал Дънкан
Във всичките си полемики антикреационистите неизменно избягват да обсъждат действителните научни доказателства за макроеволюцията. Ако имаше такива доказателства, те лесно биха могли да разрешат целия конфликт, само като представят доказателствата! Вместо това те изглеждат принудени да прибягнат до екстремни подигравки, оклеветяване, сплашване и изопачаване. Със сигурност тази голяма група от работещи учени, до голяма степен неангажирани досега в конфликта сътворение/еволюция, скоро ще започне да вижда, че подходът на два модела към всички научни изследвания е полезен и ще убеди своите по-емоционални събратя да отворят умовете си за потенциалната истина навсякъде може и да се намери.
Хенри Морис
Що се отнася до това, че Той ви е провалил, никога не мечтайте за това - мразете мисълта за това. На Бог, който е бил достатъчен досега, трябва да се вярва докрай.
Чарлс Х. Спърджън
И знам, когато устните ти срещнат моите, ще имам чувството, че никога не съм се целувал досега.
Виктория Александър
Покаянието никога досега не е било породено в сърцето на който и да е човек, освен от Божията благодат. Колкото по-скоро можете да очаквате леопардът да съжалява за кръвта, с която са навлажнени зъбите му, толкова по-скоро можете да очаквате, че горският лъв ще се отрече от жестоката си тирания над слабите зверове в равнината, както очаквате грешникът да направи някакво признание, или да предложи каквото и да е покаяние, което ще бъде прието от Бог, освен ако благодатта първо не обнови сърцето.
Чарлс Х. Спърджън
Ако някой от онези моменти, в които се втурвате лудо - опитвайки се да стигнете някъде по-бързо - някога е направил някаква реална разлика в качеството на живота ви... не мислите ли, че бихте могли да забавите скоростта досега?
Гай Финли
Първите ми месеци в София бяха време на интензивна дезориентация: никога досега не бях ходил в тази част на света; Едвам говорех езика; всичко ми се стори странно.
Гарт Грийнуел
Най-големият проблем досега е, че въглехидратите са абсолютно крайъгълният камък на всички наши основни дегенеративни състояния.
Дейвид Пърлмътър
...че животът беше вълнуващ, че винаги имаше възможност за нещо или някой, неоткрит досега.
Джанин Къминс
Само свободното време, въображението, креативността и способността да изчезвате ще ви помогнат да постигнете стойност, която никой никога не е предоставял досега в историята на човечеството.
Джеймс Алтъчър
Ограничаването на калориите удължава продължителността на живота на всеки досега тестван организъм, включително мая, червеи, мухи, гризачи и маймуни. Също така забавя или дори предотвратява свързани с възрастта заболявания, включително деменция, диабет, сърдечно-съдови и коронарни заболявания, невродегенеративни нарушения и няколко вида рак.
Джеймс Диниколантонио
Обичам силното криптиране. То ни предпазва по толкова много начини от лоши хора. Но ни отвежда до място - абсолютна поверителност - на което не сме били досега.
Джеймс Коми
Сега няма нищо ненаучно в използването за тълкуване на данни на всеки модел, който изглежда обещаващ; и следователно няма нищо ненаучно нито във въвеждането на неговия модел от Фройд, нито в неговия собствен или чужд подход към него. Въпреки това възниква въпросът дали досега може да има алтернатива, която е по-подходяща за целта.
Джон Боулби
Досега науката не е могла да ни каже колко самосъзнателни са кучетата, още по-малко дали имат нещо като нашите съзнателни мисли. Това не е изненадващо, тъй като нито учените, нито философите могат да се съгласят относно това от какво се състои съзнанието на хората, камо ли на това на животните.
Джон Брадшоу
Досега той не е виждал никаква разлика между нея и останалите жени, които познава, с изключение на цвета на кожата и черните й очи. Може би околната среда и преобразуването ни правят хора, а не кръвта...
Джонатан Гримуд
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща