Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Досег" - страница 2
Може би женствеността е рядка искра, която пламва само при досег с истинска мъжественост.
Блага Димитрова
Една от причините, поради които човек изглежда толкова трудно да промени навиците си, своята личност или начина си на живот, е, че досега почти всички усилия за промяна са били насочени към обиколката на себе си, така да се каже, по-скоро отколкото към центъра.
Максуел Малц
Нетърпеливите мъже са щедри. Или не сте го научили досега?
Меган Чанс
Информацията. Всяка част от информацията, която някога е била в мозъка ви. Но информацията не е на ума Джена. Това, което никога досега не сме постигали. Това, което направихме с вас, е революционно. Разбихме кода. Умът е енергия, която мозъкът произвежда. Помислете за стъклена топка, която се върти на върха на пръста ви. Ако падне, се разпада на милион парчета. Всички части на топката са все още там, но тя никога повече няма да се върти с тази сила на върха на пръста ви. Мозъкът е по същия начин.
Мери Пиърсън
Човешката глава е с приблизителни размери и тегло като печено пиле. Никога досега не съм ималa повод да правя това сравнение, защото никога преди днес не съм виждал глава в тиган.
Мери Роуч
Стойността на информация е неизвестна досега на никого.
Анатолий Васерман
Когато се обадите на някого и го помолите да направи нещо, което никога досега не е правил, в различни среди мисля, че те биха били склонни да отминат, защото се страхуват от риска. Но творческите хора, които населяват театралния свят, обичат предизвикателството на новите неща.
Нийл Патрик Харис
Живеем през най-вълнуващото, предизвикателно и най-критичното време в човешката история. Никога преди не е било възможно толкова много; и никога досега не е било заложено толкова много.
Питър Ръсъл
Всяка война е кръвопролитна битката на двама врагове. И досега нито една армия не е навлязла на бойното поле, вярвайки, че Създателят е на страната на врага.
Тери Гудкайнд
Гените не са прости тригери. Никой не е твърдо свързан с убийство или друго престъпление. Нашите действия винаги са резултат от изключително сложни взаимодействия между гените и околната среда и околната среда вероятно ще остане най-важното влияние досега.
Уилям Ландей
Моята вяра в това, че досега Америка се е справяла толкова добре, е, че сме били задвижвани от нашите имигранти и от насърчаването на техническите иновации и в действителност, креативността.
Хауърд Гарднър
И трябва да пия кисел ейл, трябва, но никога досега не съм се предавал на мъж и то без рана или белег по тялото си. Нито, когато се замисля, няма да се поддам сега.
Хауърд Пайл
Никой досега не я беше наричал дива. Сега искаше да бъде дива заради него. Дивото изглеждаше по-примамливо от купа с горски плодове.
Шанън Хейл
Мисля, че досега стана ясно, че не съм много доволна от думата надежда. Не вярвам в хората, които само да се надяват.
Аун Сан Су Чи
Ислямът се е развил в опозиция на ортодоксалното християнство от самото начало и той се смята за по-добър от християнството. Досега толерантността е била само на места, където е в малцинство.
Валтер Каспер
Западните икономисти често се опитват да разкрият "принципа" на съветския метод на планиране. Те не успяха, тъй като досега подобен метод изобщо не съществува.
Василий Леонтиев
По-малките държави могат в действителност да упражняват по-голямо влияние върху преговорите за разоръжаване, отколкото досега.
Алва Мюрдал
В сърцето на Голямата депресия милиони американски работници направиха нещо, което никога досега не бяха правили: те се присъединиха към синдикат. Окуражени от приемането на Закона на Вагнер, който улесни колективното договаряне, синдикатите организираха индустрии в цялата страна, преправяйки икономиката.
Джеймс Суровецки
Колкото и плашещо да звучи, това, което виждате в книгите, е начинът, по който аз виждам света. И досега не съм виждал нищо, нито във Флорида, нито другаде, което да ме разубеди от това.
Карл Хайасън
И досега не знам, къде ще спя утре.
Клод Моне
Интернет помогна на атеистите и агностиците да се слеят както никога досега.
Лий Стробъл
Бъдете благоприятно присъствие на планетата. Дайте вашите подаръци Смело отидете там, където никога досега не е ходила нито една жена или нито един мъж.
Майкъл Бърнард Бекуит
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща