Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крачка" - страница 5
Когато сте свикнали да имате електричество и изведнъж ви го отнемат, вие сте само на една крачка от това да сте диво животно.
Джеф Кини
Въпреки че правим големи крачки в работата си, за да освободим света от това оръжие, трябва да направим повече.
Джоди Уилямс
На всяка крачка има скица.
Джоузеф Търнър
Добрите дизайнери винаги трябва да са авангардисти, винаги една крачка пред времето. Те трябва - и трябва - да поставят под въпрос всичко, което обикновено се смята за очевидно. Те трябва да имат интуиция за променящите се нагласи на хората. За реалността, в която живеят, за техните мечти, техните желания, техните тревоги, техните нужди, техните навици на живот. Те също трябва да могат да оценяват реалистично възможностите и границите на технологията.
Дитер Рамс
Някъде дълбоко в мен, глас понякога ми напомня, че не сме родени само за да сложим една крачка пред другата, а да бягаме, пеем, летим. Винаги съм вярвал в това. Може би никога няма да мога да се откажа напълно от това.
Доминик Демерс
В реалния човешки живот на всяка крачка има такива моменти, такова напрежение на чувствата, където е невъзможно да се нахлуе с думи.
Алексей Баталов
Макс я хвана за ръка и въпреки че беше само на три крачки от нея, тя сякаш беше в съвсем различен свят. Макс разбра, че възрастните хора имат рани, които не се виждат.
Емануел Бергман
Ваше височество забравяте, че виждам толкова ясно в сърцето ви какво се случва сега, както видях как вашата карета идва от манастира на кармелитите, обикаля града и спира под дърветата на петдесет крачки от къщата ми.
Алесандро Калиостро
Кокетство - това е изкуството да направите първата крачка така, че мъжа да си каже, че той я е направил.
Жорж Масон
Връщането към по-прост живот, основан на това, че живеем в достатъчност, а не в излишък, не е крачка назад. По-скоро връщането към по-прост начин ни позволява да възвърнем достойнството си, поставя ни в контакт със земята и ни кара да оценяваме отново човешкия контакт.
Ивон Шуинар
Решението може да е за много от проблемите в света да се обърнем и да направим крачка напред. Не можете просто да продължите да се опитвате да накарате една грешна система да работи.
Ивон Шуинар
Връщането към по-прост живот не е крачка назад.
Ивон Шуинар
Насилствената смърт трябва да се е появила още в първите крачки на живота на земята.
Илия Мечников
Сякаш живееше само на чист, солен въздух и когато настъпи денят да отмине, вероятно щеше да направи точно това. Просто направете крачка на една страна. Разтворете се в северозападен вятър, докато той се въртеше около фара в Норт Пойнт след което излизаше през морето.
Йон Айвиде Линдквист
Това е дифузия на отговорността. Докато някой не направи първата крачка, други предпочитат да чакат.
Йоханес Хинрих фон Борстел
Желанието да се върви напред е необходимо, даже за да се направи малка крачка.
Карин Алвтеген
- Това е най-добрият ден в живота ми! - Мерлин се радва на рамото ми. - Сега разбирам защо вещиците трябва да ходят на училище. Кошмарни унижения има на всяка крачка! Това е толкова забавно!
Кейти Бърчъл
Всяка нова крачка на пътя на прогреса дава нова надежда и е свързана с преодоляването на нови трудности.
Клод Леви-Строс
Най-тъжното в човек е това, че той не може да избяга нито крачка от блатото на своите навици.
Кодо Саваки
Пътешествениците на голяма надморска височина понякога имат усещането, че човек върви на няколко крачки зад тях, точно извън полезрението. Често този човек е мъртъв. Никога не чувствам това, но веднъж или два пъти си представях някой да върви малко пред мен.
Колин Таброн
Бедата е призив за действие и вашата свобода се състои в това да направите първата крачка. Не се тревожете за цялото стълбище, просто направете една стъпка, а след това утре направете друга.
Крис Кар
Краят никога не идва, когато си мислиш, че ще дойде. Винаги има десет крачки от най-лошия момент, след това странно завиване наляво.
Лена Дънам
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща