Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крачка" - страница 3
Успехът се постига с постоянен труд и постоянно внимание. Ние трябва да се борим за него, нито за миг да не се колебаем и да не отстъпваме нито крачка.
Уилям Дженингс Брайън
Всеки път започва с една единствена - с първата крачка.
Юсейн Болт
Винаги има нещо повече, винаги можеш да направиш малка крачка напред - няма граници.
Джак Керуак
Ако направите една крачка към положителна промяна, тази божествена енергия ще направи сто крачки към вас. Ще ви се отворят нови светове и невероятни възможности. Синхронностите, които ще започнат да се появяват във вашия живот, ще се превърнат в източник на наслада и удивление.
Джоан Борисенко
Ако направя крачка напред, веднага ще се проваля и ще бъда обречена на безкрайно падане в синята пропаст.
Диана Габалдон
За религията няма нищо по-лошо от безразличието, тъй като безразличието е крачка към безбожието.
Едмънд Бърк
Утопията е на хоризонта. Приближавам се с две крачки по-близо; той се отдалечава на две крачки. Вървя още десет крачки и хоризонтът бяга десет крачки по-далеч. Колкото и да ходя, никога няма да го достигна. И така, какъв е смисълът на утопията? Ето какво: да продължиш да вървиш.
Едуардо Галеано
От великото до смешното е една крачка, но от смешното вече няма път към великото.
Лион Фойхтвангер
В отношенията си трябва да израствате с възможното ви темпо. Така ще имате възможност да обърнете внимание на всяка малка крачка и да се възползвате максимално от нея.
Сизар Милан
Аз не бих могла да направя и крачка, без да прекъсна верига от хиляди желания!
Ана Катрин Грийн
За да получите повече яснота, направете крачка в посоката на дестинацията.
Майкъл Хаят
Запазете само онези неща, които говорят на сърцето ви. След това направете крачка и изхвърлете всичко останало. Правейки това, можете да рестартирате живота си и да започнете нов начин на живот.
Мари Кондо
Лидер, който е достатъчно осъзнат, за да знае, че не е вещ във всичко, е този, който е направил първата крачка към това да бъде велик лидер.
Маршал Голдсмит
Толкова много се доверявам на силата на сърцето и душата; Знам, че отговорът на това, което трябва да направим по-нататък, е в собствените ни сърца. Всичко, което трябва да направим, е да слушаме, след което да направим още една крачка напред и да се доверим на това, което чуваме. Ще бъдем научени на това, което трябва да научим.
Мелъди Бийти
Елк не е бил виждан в Швейцария от много години. В интерес на научната точност, моля, изтрийте идеята за лосове от ума си. Ако трябва, помислете за козирогите, свиреп и пъргав тип коза с големи спираловидни рога. Мармотите също ще се справят в крачка, но в никакъв случай не трябва да мислите за лосове. Не. Елк. Безлосните сред вас вече могат да продължат.
Мерироуз Ууд
Ако вътрешният ни глас ни съпровождаше на всяка крачка, би било много лесно да достигнем до справедливостта и всичко друго. За съжаление, това не е така: често той мълчи, когато ние правим най-лошите грешки.
Михаил Гаспаров
Радостта от живота на другите му се струваше източник на своеволие, а от своеволието до неподчинението на старейшините е една малка крачка.
Мървин Пийк
Той ме погледна с омраза. Това беше многообещаваща омраза. На крачка от безумната любов.
Наталия Андреева
В главата ми се водеше битка: просто да се наслаждавам на живота си и след това да се обърна на смъртния си одър? Но почувствах, че не мога да направя това - сега или никога - затова направих крачка на вяра и станах християнин.
Ники Гамбъл
Научих те да направиш първата стъпка: да се научиш да вярваш във вярата. И един ден ще направиш втората крачка и ще намериш това, в което вярваш.
Пол Тордей
Искаш да бъдеш чист - тогава не се мърси. Не започвай. Не прави първата крачка!
Рейчъл Уорд
Всяка крачка на пътя на твоята мечта трябва да бъде красива - всички останали, според мен, нямат смисъл.
Рудолф Шенкер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща