Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бебе" - страница 4
Казахме, че човешкото бебе е незавършено при раждането си. Нашата роля като възрастни е да помогнем на нашите деца в огромната задача да завършат собственото си формиране като човешки същества.
Пола Полк Лилард
Ние сме бебета на пясъчен плаж, пълзящи по ръба на океана на вечността.
Р. П. Нетълхорст
Всички смятат, че бебето им е гений. Хората смятат за възхитително освежаващо, когато им кажа: Моето бебе? Напълно средно. Като, 100 процента средно.
Райън Рейнолдс
Той написа, че ако страхотният секс е необходим, за да се правят бебета, хората вече щяха да са вкаменелости.
Ранди Епстайн
Повече от всякога трябва да се подчертае, че най-добрите и истински възпитатели са родителите под Бог. Най-великото училище е семейството. По отношение на ученето нито един акт на преподаване в което и да е училище или университет не може да се сравни с рутинната задача на майките да учат бебе, което не говори майчиния език, за толкова кратко време. Никоя друга задача в образованието не е равна на тази. Моралното възпитание на децата, дисциплината на добрите навици е наследство от родителите на децата, което превъзхожда всичко останало. Семейството е първото и основно училище за човека.
Раусас Дж. Ръшдуни
Адам е създаден зрял, а ние се раждаме като бебета и сме развити. Но основната природа, която е в нас, не е на незрялост, а на зрялост! Идеята за детска психология беше напълно непозната допреди няколко века. И дотогава не е имало такова нещо като детето, което имаме днес. Но съвременното дете е творение на модерната епоха!
Раусас Дж. Ръшдуни
Критиците са паразити. Те живеят за сметка на творчеството на другите. Те не носят нищо в нашият свят. Те са като ненормални жени, които крадат бебета на паркингите в супермаркетите. Нищо не могат - нито да направят, нито да учат, а критикуват.
Рейнбоу Роуел
Въпреки сладкото си малко ангелско лице и розовите маратонки, Бриана всъщност е бебе Тиранозавър рекс. На СТЕРОИДИ!
Рейчъл Рене Ръсел
Ти си толкова голямо БЕБЕ. Така че изплачи ми река, постройте си мост и ГО ПРЕОДОЛЕЙ!
Рейчъл Рене Ръсел
И един ден Бог щеше да изпрати още едно бебе, бебе, обещано на момиче, което дори нямаше съпруг. Но това бебе ще разсмее целия свят. Това бебе ще бъде сбъдната мечта на всеки.
Сали Лойд-Джоунс
Най-доброто време да имате бебе е, когато сте чернокож тийнейджър.
Сара Силвърман
Ако човешките бебета дойдат на света с напълно развит интелект, както правят другите бозайници, те ще се родят като завършен продукт.
Селин Алварес
Вече не мога да измисля друг начин да променя живота си, освен като имам бебе. Никога няма да падна по-ниско от това.
Ани Ерно
Смъртта на животно, като смъртта на бебе, толкова проста и обикновена за родителите ми, ме потопи в ужас, страхувах се, че ще изчезна на свой ред, като тях, също толкова просто и бързо.
Суад
- Бебето ви плаче, - казва шофьорът на Тайво, начинът на Гана да каже, че мобилният ви телефон звъни.
Тайе Селаси
Какво имаш предвид, сляпо? Това бебе е много чувствително създание... Това бебе вижда света с пълнота, която вие и аз никога повече няма да познаем. Вратите му на възприятие все още не са затворени. Той все още преживява момента, в който живее.
Том Улф
Човек трябва да върви по тънката граница между реагирането и спасяването. Бебе, чиито родители отговарят, се превръща в сигурно дете, което не се страхува да тръгне напред. Бебе, чиито родители непрекъснато спасяват, започва да се съмнява в собствените си способности и никога не развива силата и уменията, от които се нуждае, за да изследва своя свят или да се чувства комфортно в него.
Трейси Хог
Не позволявайте на бебето ви да спи повече от 45 минути до един час през деня през първите три дни.
Трейси Хог
Това, което се счита за здраво бебе с нормално тегло, всъщност е половин килограм отпадъци и развалено мляко.
Арнолд Ерет
Но преди да загубите увереност, запомнете това: Вие сте част от непрекъснатата верига от успешни родители, простираща се назад до началото на времето! Вие и вашето бебе сте оцелели, защото сте произлезли от най-добрите майки, най-защитните бащи и най-силните деца, които светът е виждал. Може да не знаете всичко, но това е добре... милиарди родители са го правили преди вас и не всички са били ракетни учени.
Харви Карп
Твоята най-добра работа като нов родител е да обичаш бебето си като луд. След като го обсипвате с обич, следващите ви две важни задачи са да го храните и да го успокоявате, когато то плаче.
Харви Карп
Ето те, един от нашите най-умни млади наематели, започнаха съдебни процеси, а ти заряза всичко за бебе. Всичко изглежда доста срамно, ако питате мен.
Хариет Тайс
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща