Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бебе" - страница 2
Софтуерната програма за майчинство е невъзможно напълно да се изтегли в мъжкия мозък. Давате им две задачи и те са като: "Трябва да сменя бебето и да взема химическото чистене?"
Алисън Пиърсън
В сравнение с него аз съм синеоко бебе с нова дрънкалка.
Реймънд Чандлър
Хората ми дадоха толкова лошо време да искам бебе. Не исках бебе и все още не го искам. Исках куче.
Ан Патчет
Независимо дали се занимавате с деца или готвачи, всички те са гигантски бебета, нуждаещи се от отглеждане.
Марко Пиер Уайт
Силно амбициозният човек, въпреки всичките си успехи, винаги остава недоволен, по същия начин, както алчното бебе никога не е удовлетворено.
Мелани Клайн
Предпочитам да съм влюбена и да имам бебе, отколкото да имам филм.
Мила Кунис
Преди бебетата работих много усилено, за да се уверя, че разбирам обкръжението си и разбера къде се вписвам в света, независимо дали е на работа или в социална ситуация.
Нийл Патрик Харис
Наистина е трудно да се работи с деца и бебета, защото те не са субекти, които си сътрудничат: те не са социализирани в идеята, че трябва весело и съвместно да ви дават информация. Те не са като студенти, които можете да подкупите с бира или кредит за курс.
Пол Блум
Не можете да спасите другите от самите тях, защото онези, които правят вечна бъркотия от живота си, не оценяват вашата намеса в драмата, която са създали. Те искат съчувствието на вашето бедно-сладко бебе, но не искат да се променят.
Сю Графтън
Бебетата имат милиони мозъчни клетки. Те са като крушки, които чакат да бъдат включени. Не чакайте да отидат на училище и да се надявате на най-доброто.
Тони Бъзан
Имах силна вяра, че в крайна сметка ще имам бебе.
Трини Уудол
Аз съм голямо старо егоистично бебе и това е наред. Мога да го приема.
Упи Голдбърг
Има много съвети относно храненето на бебета, но почти нищо за това как да помогнете на плачещите бебета.
Харви Карп
Отговорите на бебето маймуна са много подобни на тези на човешкото бебе.
Хари Харлоу
Романтичната любов ви позволява да фокусирате брачната енергия. Привързаността поддържа тази връзка толкова дълго, колкото е необходимо за отглеждането на вашето бебе.
Хелън Фишер
Майките наистина не са създадени да отглеждат бебета не само сами, но само с партньор. В продължение на милиони години една жена е имала много повече от мъжа си, който да й помага в отглеждането на малките й... Цялата тази идея за "необходимо е село, за да се отгледа дете" е точно начинът, по който трябва да живеем.
Хелън Фишер
Трябва да видите снимките на бебето ми. Бузите ми висяха от лицето ми като водни балони. Можете да си представите колко често ме дразнеха.
Шон Кови
Единственият начин, по който се интересувам от бебе, е старомодният начин.
Бетани Франкел
Идва момент, когато човек трябва или да се изправи срещу злото, или да признае, че го позволява. Абортът е законен в Съединените щати, но не бива да се празнува или използва като политически инструмент. Жизнеспособните бебета са човешки същества.
Бил О'Райли
Имах аборт във втория триместър. Бях бременна с много желано дете, на което бе установена генетична аномалия. Направих избор да прекъсна бременността. Това беше третата ми бременност и много очевидно показвах. По-важното е, че усещах как бебето се движи.
Айлет Уолдман
Сега всички знаят колко рано плодът става бебе. Бременни жени са виждали бебетата си на ултразвук. Те знаят, че има ужасна истина в тези ужасяващи снимки, които фанатиците срещу избора да стоят пред клиниките за аборти.
Айлет Уолдман
За протокола? Никога не съм бил нейното бебе. Всъщност отхвърлям идеята за излизане от тялото й. Предпочитам да вярвам, че съм бил излюпена или може би купена.
Джен Ланкастър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща