Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бебе"
Аз не пия мляко. Млякото е за бебетата, а когато порастеш, трябва да пиеш бира.
Арнолд Шварценегер
Бебето е Божията повеля, че животът трябва да продължи.
Карл Сандбърг
Разликата между написването на книга и излизането по телевизия е като разликата между зачеването и създаването на бебе в епруветка.
Норман Мейлър
Всяко бебе се ражда божество, и след това се спуска към човека.
Симон дьо Бовоар
Бебетата и кучетата са най-добрите актьори в киното.
Чарли Чаплин
Чувството на любов и благодарност възниква пряко и спонтанно в бебето в отговор на любовта и грижите на неговата майка.
Мелани Клайн
Гордостта е страхотна до момента, в който започнете да изхвърляте бебето с водата за баня. Правилото на сатанизма е: ако работи за вас, чудесно. Когато спре да работи за вас, когато сте се нарисували в ъгъла и единственият изход е да кажете, съжалявам, направих грешка, бих искал да направим компромис по някакъв начин, тогава го направете.
Антон Шандор Ла Вей
Не е нужно да го правите перфектно, просто трябва да го подкарате. Бебетата не ходят първия път, когато се опитват, но в крайна сметка се справят правилно.
Джак Канфийлд
Открих, че бременността е различно от начина, по който си мислех, че ще бъде... Това има много общо с писането по някакъв начин. Имате въображаема версия за себе си бременна и въображаемо бебе, въображаема представа за себе си като майка...
Джаки Кей
Няма мечта за любов, колкото и идеална да е тя, която не свършва с дебело, ненаситно бебе, висящо на гърдата.
Шарл Бодлер
Не мисля за себе си като превъзходен и странен. Като дете, аз се възприемах като тип човек, който ще се блъсне в горяща сграда, за да спаси бебето.
Крисчън Слейтър
Единствения език, който човекът говори перфектно е този, който научава, когато е бебе и когато никой не може да го научи на нищо.
Мария Монтесори
Много повече ме е грижа за спасяването на живота на майки и бебета, отколкото за изискан музей някъде.
Мелинда Гейтс
Филмът не е като книга; това изобщо не е бебе на писател. Толкова много хора са вложили таланта си, че по това време вие се чувствате благодарни за това, което са направили, по никакъв начин не се чувствате притежатели на това.
Рут Прауър Джабвала
Слагаш бебе в креватче с ябълка и заек. Ако изяде заека и си играе с ябълката, ще ти купя нова кола.
Харви Дайамънд
Потенциалът не означава нищо. Почни всяко бебе в люлката има повече потенциал, отколкото у мен.
Чарлз Буковски
Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел
Времето може да ви изиграе всякакви трикове. С мигане на око бебетата се появяват във колички, ковчезите изчезват в земята, войните се печелят и губят, а децата се превръщат като пеперуди във възрастни.
Брайън Селзник
Когато бебетата бяха много малки, ми беше трудно да пиша. Всеки път си казвах, че ще е различно, сега бях свикнала, но с всяко дете през първите четири месеца нямаше да постигна нищо.
Айлет Уолдман
Съществото, известно като човек, разбира се, е много интелигентно, способно е да произвежда почти всичко - от слухове до бебета с епруветки и въпреки това унищожава два до три вида всеки ден. Това е абсурдът на човека.
Гао Синдзиен
Първият ми брак беше напълно неподходящ и не трябваше да се случи. Беше нещо като вихрушка, отскок. Бях на 23 или 24 - бебе.
Карол Вордерман
Без общности нито едно бебе няма да бъде достатъчно социализирано ... и това се случва през първите четири или пет години от живота. ... Първите две години са важни. ... от жизненоважно значение. То трябва да бъде обичан, преди всичко с него трябва да се говори.
Карол Куигли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща