Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разстояние" - страница 4
Няколко птици излетяха от планините и се плъзнаха известно време без звук. Стоейки на фона на небето на високи склонове отвъд редица ниски хълмове, те видяха безкрайно стадо елени, онемели от разстоянието. Пейзажът напомняше изрезка от картон, но в огромен мащаб, което създаваше впечатлението, че те са тези, които са се превърнали в миниатюри... И тримата бяха еднакво изгубени.
Сесар Айра
Хъскитата са добре известни като майстори на бягството. Защо? Защото са отгледани да ходят на дълги разстояния. Те не са отгледани да бъдат в задния двор и просто изглеждат красиви, защото имат сини очи.
Сизар Милан
Най-добре е да обичаш семейството си, както обичаш сибирски тигър - от разстояние, за предпочитане разделено с решетки.
Стефан Пастис
Насилието винаги ти идваше твърде лесно, това е проблемът. Винаги се чувствах твърде добре. Спомняте ли си първия път, когато стъпкахте мравка и с бебешки печат направихте движещото се неподвижно, настоящето минало? Не беше ли това болезнено сладко прозрение? Такава сила в краката ви и на една ръка разстояние, такова изкушение! Ще е необходим акт на милосърдие, за да се раздадат всички тези добри неща. Трябва да си нещо по-велико от просто поредното изобретение на злобен бог.
Стивън Келман
Когато си влюбен, разстоянието престава да има значение.
Тахир Шах
Всичко старо и добре познато беше някъде там, а странното и непознато беше точно тук, на една ръка разстояние.
Тед Чан
Прекият път съкращава не само разстоянието, но и живота.
Антонио Поркия
Популизмът изглежда добре от разстояние, но отблизо може да бъде плашещ.
Томас Рикс
Ако някога сте работили в офис, тогава вероятно сте преживели определена форма на лошо управление, проявявано от шефове, които изглежда не знаят за своите ограничения и са явно и неоправдано доволни от себе си. Те са твърде самоуверени, абразивни и изпитват страхопочитание към себе си, особено в светлината на действителните си таланти. Те са най-големите си фенове от известно разстояние.
Томас Чаморо-Премусик
Първата стъпка в любовта е приятелството, а последната също. И между тях - непреминатото разстояние. И за да го преодолея, ви давам целия си живот...
Шарук Кхан
Онлайн аз съм този шумен, скандален, уверен човек, който се държи така, сякаш нищо не го притеснява, и има целия свят на една ръка разстояние. В действителност аз съм срамежлив, тих човек, който предпочита да прекарва нощите си в леглото, гледайки Нетфликс, отколкото да бъде ценен член на обществото.
Шейн Доусън
Един от най-лошите начини да умреш е стрелба от разстояние, без начин да се защитиш.
Б. В. Ларсън
Хората винаги я харесваха от разстояние. Но когато се приближиха, разбраха, че тя е прекалено много за тях.
Барбара Фрийти
Разстоянието между това кой съм и кой искам да бъда е разделено само от моите действия и думи.
Брайън Солис
Поетът Хефестион пее не за да разказва човешките събития, както се случват, а за да се увери, че имаме възможността да живеем емоциите и страстите на нашите герои дори на разстояние от векове.
Валерио Масимо Манфреди
Научих се да стоя на известно разстояние от нещата - и да се правя малко невидим, докато ги наблюдавам и разбирам.
Валерия Луизели
Интересно е, помисли си тя, че човек не се страхува от смърт от разстояние, но когато ви гледа в лицето, се чувства като безмилостен враг, когото отчаяно искате да избегнете.
Айше Кулин
В Америка разстоянието между това да искаш нещо и да го доставиш в хола си не е ужасно голямо.
Гари Щейнгарт
Имам програма от седем нива и дори до пето ниво всичко може да се направи от разстояние. "Защо не?" е как се чувствам по въпроса, защото енергията не се ограничава нито от времето, нито от пространството, така че защо да бъде моето учение. Преподавам енергия и как да я управлявам, как да се справя и как да се лекувам с нея.
Дебора Кинг
Географското разстояние в света на психиката е малко.
Алекс Майкълидис
Чувствам, че много човешка духовност произтича от вярата, че сме уникални и специални във Вселената, но може би сме точно това, което се случва, когато има подходяща температура и подходящо разстояние от правилния тип звезда.
Алекс Хонълд
Психиката е лесно запалим материал. Така че ние винаги обвиваме нещата в азбест, поддържайки нашите образи и фантазии на една ръка разстояние, защото те са толкова пълни с любов.
Джеймс Хилман
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща