Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разстояние" - страница 3
Бъди близък с хората, но стой на безопасно разстояние.
Веселин Георгиев
От смеха до осмиването разстоянието е съвсем малко.
Квинтилиан
Времето е разстоянието на движението.
Зенон от Китион
Оказва се, че разстоянието от главата до ръката, от развяващата се пеперуда до ентомологичния образец се постига чрез редовна практика. Това, което започва като нещо като мечта, всъщност ще остане мечта завинаги, освен ако не разполагате с инструментите и дисциплината, за да я извадите.
Ан Патчет
Не ми е позволено от моята професия да диагностицирам някой от разстояние, но човек може да наблюдава някои симптоми на социопатия при Джордж Уокър Буш.
Марта Стаут
Главата ми се обърка от всичко това; глупавите начини, по които възрастните действаха един с друг, без да казват какво имат предвид, като се доверяват на въздишките, погледите и разстоянието да говорят вместо тях. Колко опасно беше! Колко лесно трябва да е да се тълкува погрешно една въздишка или поглед.
Мелани Бенджамин
Филантропията не е свързана с парите. Става въпрос за използването на каквито и ресурси да са на една ръка разстояние и прилагането им за подобряване на света.
Мелинда Гейтс
Силата на взаимното привличане намалява пропорционално на квадрата на разстоянието, което разделя обектите.
Мичио Каку
Напрежението между стоенето на разстояние и пълноценното участие; точно това прави писателя.
Надин Гордимър
Моят живот се състои от картини - спомени. Едни с годините избледняват и изчезват, а други не признават нито време, нито разстояние.
Нарине Абгарян
Що се отнася до мен, остаряването е най-лошият проблем на човечеството от някакво сериозно разстояние.
Обри Де Грей
По отношение на разстоянието кочината на блудното дете е най-отдалечената точка от дома; по отношение на времето кочината е най-краткото разстояние до бащината къща.
Ос Гинес
Разстоянието е мястото, където хората наистина се объркват. Ако стоите наистина далеч от някого, вие сте като: "Това не съм аз. Толкова съм далеч от този човек. Този човек е толкова различен от мен." Лесно е да забравим, че хората - бежанците от Сирия например - са точно като нас.
Отеса Мошфег
Например всяка сутрин той измерва разстоянието между ноздрите на прасето си и установява съотношението на теглото му и получения резултат, така че след осемнадесет месеца да може математически точно да докаже, че разстоянието между ноздрите на прасето се увеличава пропорционално на теглото му.
Паул Маар
Животът не е бягане на кратко разстояние, брат. Това е маратон, но не и изтощителен маратон, в който оставате без въздух и губите контрол над себе си. Това е приятно, спокойно преминаване през събития и взаимоотношения, с много забавление и радост и малко мъка.
Андрю Готлиб
Компаниите смятат, че са модерни, защото са боядисали стените си в ярък цвят или позволяват на хората да водят кучетата си на работа. Това е глупаво и измиване на хилядолетия. Идеята е да привлечем зрялото поколение и да ги накараме да наставляват съвместната работа с по-младото поколение от разстояние.
Рикардо Семлер
Бягството от нещо не прави нищо, освен да постави разстояние.
Роб Халфорд
Прекарах много години, опитвайки се да възстановя общ език, който може да преодолее разстоянието между хората.
Робърт Блай
Разстоянието между юношата и истинския възрастен е около пет хиляди мили, но разстоянието между възрастния и по-възрастния е почти толкова голямо.
Робърт Блай
Сателитните комуникации свързват телевизионните екрани в Япония с телевизионните камери в Англия и разстоянието от половин свят губи своето значение.
Робърт Кенеди
Това е нещо, което може да се случи отново и отново чрез медитация: приемането, дори прегръщането, неприятно чувство може да ви даде критично разстояние.
Робърт Райт
Пътуването към истинското щастие и към щастието сега не е пътуване на физическо разстояние или време; това е едно от личните "самовъзстановявания", където си спомняме и се свързваме съзнателно с вътрешен потенциал за радост - изгубен рай - чакащ да бъде намерен.
Робърт Холдън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
Следваща