Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Карат" - страница 5
Предполагам, че това правят тираните. Те ви карат да пожелаете вниманието им; те ви карат да объркате вниманието за милост.
Гари Щейнгарт
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Със сигурност знам: нещо не е наред с мен. Нещо е счупено вътре. Никой не може да разбере: депресията не прониква във вас отвън, а идва отвътре. Разбира се, много неща в живота ми ме карат да се чувствам самотен, но най-надеждно изолира от света моя вътрешен глас, който казва: Ще свърша, най-вероятно, по същия начин като баща ми.
Джазмин Варга
Лошият дух дойде на това място. Баба ми казва, че ще изчезне само когато видите куче и коза, които карат колело заедно.
Джайлс Фодън
Първото нещо, което забелязвам, е небето, толкова пълно със синьо и блестящите бели облаци, които ви карат да се възхищавате да имате очи. Нищо не може да се обърка под това небе...
Джанди Нелсън
Трябва да мислим за тези неща, които заплашват любовта ни, които ни карат да се страхуваме от нейната загуба. Страхът не е добър. Трябва да го овладеем и нашето недоверие.
Джанел Тейлър
Имате мозъка си, но енергията и желанието ви карат да напишете книга.
Джеймс Солтър
Двама мъже могат мирно и дълго да бъдат приятели, но жените - никога. След по-малко от три дни те ще започнат да се карат за дреболии и те също ще се опитат да привлекат съпрузите в кавгите си.
Джеймс У. Шулц
Компаниите, ангажирани с растежа, карат да останат пред желанията и нуждите на своите клиенти отличителна черта на своята култура и да постигнат тази цел чрез постоянна радикална промяна и преоткриване.
Джейсън Дженингс
В крайна сметка животът е точно това, нали? Ако си помислил за всички онези малки неща, които те карат да се обърнеш в една или друга посока, тогава за добро, после за по-лошо, изобщо не би направил нищо.
Джейн Бийтън
И така, както обикновено се случва, тези, които имат най-много дават най-малко, а тези с по-малко, по някакъв начин се карат да споделят.
Джералдин Брукс
Човечеството е общност, не ме интересува дали вашият черен, вашият бял, вашият християнин, вашият евреин, вашият мюсюлманин. Всички сме една общност и героите наистина ни карат да видим какво е възможно по всяко време.
Джон Асараф
Няма доказателства, че сме поставени на тази планета да бъдем особено щастливи или особено нормални. И всъщност нашето нещастие и нашата странност, нашите тревоги и принуди, онези най-малко модерни аспекти на нашата личност, често ни карат да правим доста интересни неща.
Джон Ронсън
Това показва, че в света има огромно съзнание около свещените места. Но не знам дали сме достигнали седемте процента, ако това е необходимо. Просто не ги знам тези неща. Определено днес се разпространяват някои необичайни обстоятелства, които ме карат да усещам все повече и повече, че вече сме направили конкретен преход.
Друнвало Мелхизедек
Едно от големите погрешни схващания е, че аферите или опитите са разбъркване относно секса. И понякога са, но много по-често са за желание. И това е много различно. Желанието да се чувстваш специален, да се чувстваш видян, да се чувстваш оценен, да се смееш на или с. Желанието да бъдеш желан. Това не се проявява в сексуален акт сам по себе си. Аферите те карат да се чувстваш жив. Алхимията означава, че не става въпрос за истинския пол, а за сексуалността, енергията, аурата. Това е въображението и очакването за него толкова или вместо действителното преживяване от него.
Естер Перел
Понякога спомените ни карат да плачем.
Али Ланд
Човешката природа е да избягва неща, които ни плашат. Тези неща ни карат да загубим самообладание, но е много важно да ги срещнем насреща.
Али Ланд
Ако думите на хората те карат да се усъмниш в себе си, ти си изгубил.
Икер Касиляс
Странно, но нещастията на другите карат хората да осъзнаят колко са щастливи.
Кати Кели
Хора. Понякога карат шимпанзетата да изглеждат умни.
Катрин Апългейт
Случайно вярвам, че светът ще се промени само когато променим себе си. И това започва с намирането на себе си: да се научим да заглушаваме шума в умовете си и гласовете на всички около нас и да се придвижваме към това, което се чувстваме правилно – към нещата, които знаем, по причини, които не можем да обясним, които искаме да направим, нещата, които ни карат да се чувстваме живи.
Кели Кътроун
Защо жените предпочитат авантюристи, които ги карат да страдат, вместо мъже, които са мили и внимателни? Съблазнени ли са от мъжа или от необятните хоризонти, които им позволява да зърнат? Дали това е мъжът, когото обичат, или мечтата, която представлява?
Кенизе Мурад
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща