Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Карат" - страница 4
Няма причина да мислим, че пазарите винаги карат хората към това, което е добре за тях.
Ричард Талер
Такива хора те карат да осъзнаеш колко малко си постигнал.
Роберто Асаджоли
Само гнева и страха карат да се използва насилие.
Роджър Бейкън
Ние сме привлечени от лидери и организации, които умеят да предават това, в което вярват. Способността им да ни карат да се чувстваме като принадлежащи, да ни карат да се чувстваме специални, сигурни и не сами е част от това, което им дава способността да ни вдъхновяват.
Саймън Синек
Емоционалните вампири изсмукват енергията от вас. Искам да помислите за вампирите в живота си, хората, които ви карат да се чувствате изтощени, несигурни или просто ядосани. Не е нужно да се придържате към тези хора. Можете да ги премахнете от живота си, точно както правите със захарта.
Сара Готфрид
Хора, които живеят в настоящето; тези хора карат нещата да се случват.
Сизар Милан
Правилните прогнози водят до разбиране. Неправилните прогнози водят до объркване и ви карат да обърнете внимание.
Стивън Котлър
По-добре да живееш в едностаен таван с течащ покрив, отколкото да живееш в голяма къща, чиито ипотечни вноски карат в дебелото ти черво да става рак!
Стюарт Уайлд
Обичам книги и филми, които ме карат да мисля.
Сърша Ронан
Да се обидиш е чудесен начин да избегнеш отговорите на въпроси, които те карат да звучиш глупаво.
Такър Макс
Опитвам се да се смея колкото е възможно повече и да се наслаждавам на компанията на хора, които ме карат да се смея.
Тери Гар
Подобно на тези редки състояния, които карат собствената имунна система на човека да се самонапада, депресията е разстройство, при което азът атакува себе си.
Терънс Риъл
Ужасни неща ви карат да се замислите какво означава да си човек и как сме различни от животните.
Тес Геритсън
Устройствата за спестяване на труд просто ни карат да се опитваме да натъпкваме повече безсмислени дейности във всеки ден, вместо да правим важното нещо, което е да се наслаждаваме на живота си.
Том Ходжкинсън
В САЩ има около 300 000 квартала и повече от половината от тях живеят поне с един милионер. Повечето милионери карат американски коли. От първите 30 или 40 марки и модели, Форд е номер едно, с около 10 процента от пазарния дял.
Томас Станли
Нямам проблеми с моите врагове. Загрижен съм за враговете си разбира се. Но моите проклети, моите бого-проклети приятели, са тези, които продължават да ме карат да ходя в стаята си нощем.
Уорън Хардинг
Сякаш вече знам какво искам да правя, а училището ми губи времето. Сякаш предполагат, че не знаем какво искаме да правим, така че ни карат да продължаваме да правим всичко. Нямам търпение да си тръгна.
Франческа Запия
Не обичам да лъжа. Все пак го правя през цялото време. Безобидните малки лъжи, които карат хората да се чувстват добре. Те са от съществено значение за разбирането в обществото.
Хелън Хоан
Спомените ни карат да се борим, когато вече сме загубили всякаква надежда и сме се отказали от всички усилия.
Арън Ралстън
Какво определя неравенството между индивидите в рамките на една нация? Има ли определени закономерности, които карат неравенството да се държи по определен начин, докато се развиват обществата?
Бранко Миланович
Обичам филми, които карат хората да се чувстват близки един с друг.
Винс Вон
Предполага се, че християните се обичат. Предполага се, че комунистите ще споделят връзки с всички пролетарии и други комунисти. Всяка идеологическа група прокламира универсалност и всички се карат вътрешно, никога не демонстрирайки единство, освен в лицето на общ враг. Днес хуманизмът е общият враг на християните.
Гари Норт
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща