Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Океан" - страница 4
Ние сме бебета на пясъчен плаж, пълзящи по ръба на океана на вечността.
Р. П. Нетълхорст
Трябва да благодарим на Бог за всеки поток от радост в живота си, като същевременно признаваме, че Христос е океанът, от който изтича всеки поток.
Ранди Алкорн
Идеалът на Свободата, който направи Републиката арбитър на Европа, ще я направи и арбитър на далечни океани, на далечни страни.
Андрю Робъртс
Когато всичко е изгубено, когато всичко е пуснато, когато всичко е изоставено, това, което ви остава, е океан на блаженство.
Робърт Търман
Хора, които не познавах, образуваха кръг около мен, закриляйки ме от погледа. Те ме придружиха безопасно обратно до нашата юрта, незабелязан. Нищо не поискаха. Те се радваха да помогнат на някого, да успеят в нещо, дори и да не се възползват. Опитвахме се да докоснем небето от дъното на океана. Осъзнах, че ако се насърчаваме един друг, може би ще се сближим малко повече.
Рута Сепетис
Разбирам колко лесно би било да се изгубиш в сърцето на друг. Това е плашещо. Вълнуващо. Океан без спасител.
Сара Оклър
Ще трябва да търсим дивани, морета и океани, да отворим всички задморски земи, да преобърнем всички мебели.
Свен Нордквист
Всичко беше безполезно. Можеше също така да помоли океана да не вдига повече шум.
Себастиан Фитцек
Животът на непознатите има свои собствени правила, които се различават за всеки случай и всеки, който се опита да ги извлече от случайна среща, е длъжен да се изгуби в океан от предположения.
Сесар Айра
... По-лесно е да се изпарят от океана рибешките сълзи, от колкото да разберете в тънкост душата.
Тибор Фишър
Ако съм привърженик на каквото и да било, това е да се движим. Доколкото можеш, колкото можеш. Отвъд океана или просто през реката. Доколко можете да се разхождате в обувки на някой друг или поне да ядете храната им, това е плюс за всички. Отворете ума си, станете от дивана, мърдайте.
Антъни Бурдейн
Любовта е океан от чувства, който отвсякъде е обкръжен с разходи.
Томас Дюър
За да увеличат максимално размера на сините си океани, компаниите трябва да поемат обратен курс. Вместо да се концентрират върху клиентите, те трябва да се обърнат към потребителите. И вместо да се фокусират върху разликите в клиентите, те трябва да надграждат мощни общи черти в това, което купувачите ценят.
У. Чан Ким
Аз обичам всичко прекрасно. А това е огромен океан от вещи и явления.
Урсула Андрес
Вашето вярване или не вярване в кармата няма никакво влияние нито върху нейното съществуване, нито върху последиците за вас. Точно както отказът да повярвате в океана не би ви попречил да се удавите.
Ф. Пол Уилсън
Всички мъже са острови, заобиколени от бездънните океани на безмислената нощ.
Чарлз Строс
Нека бъда по всяко време, както сега, така и завинаги: защитник на тези без защита; ръководство за онези, които са се заблудили; кораб за тези, които трябва да прекосят океани; мост за онези, които имат реки за преминаване; убежище за тези в опасност; лампа за тези без светлина; място за убежище за тези, които нямат подслон; и слуга на всички нуждаещи се.
Шантидева
Тъмният креп от кожа на нощта обгърна течното тяло на океана.
Юрий Ковал
Тя въздъхва и отпада. Това трае само секунда, но в този момент виждам истинския дъжд. Под всички тези фалшиви усмивки и тази нахална нагласа е черен океан от тъга, който се срутва върху рушащия се фар на надеждата.
Биби Ийстън
Създаването на сини океани, с други думи, е продукт на стратегията и като такъв е до голяма степен продукт на управленски действия.
У. Чан Ким
В прозореца високо в небето над океана облаците напомняха мозък на Бог.
Владимир Сорокин
Спомням си, когато бях по-малък и в училище нашите учители ни показваха филми с пластмаса в океана, гладуващи полярни мечки и така нататък. Плаках през всички филми. Съучениците ми се притесняваха, когато гледаха филма, но когато спря, започнаха да мислят за други неща. Не можех да го направя. Тези снимки се запечатаха в главата ми.
Грета Тунберг
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща