Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баланс" - страница 5
Надявам се да намерите истински смисъл, удовлетворение и страст в живота си. Надявам се да се справите с трудните моменти и да излезете с по-голяма сила и решителност. Надявам се да намерите баланса, който търсите с широко отворени очи. И се надявам, че вие - да, вие - имате амбицията да се облегнете на кариерата си и да управлявате света. Защото светът има нужда от теб, за да го промениш.
Шерил Сандбърг
Нека намери баланс и умереност във всички неща; нека слуша себе си, а не шума на другите.
Бали Каур Джасвал
...да станеш добра майка е просто: за това трябва да се научиш как да се бориш само в онези битки, които влияят на стратегическия баланс на силите.
Адел Паркс
Някои духовни традиции разглеждат момента на раждане като преминаване от състояние на цялост и познание към състояние на забрава. В този възглед за света прекарваме остатъка от живота си в търсене на цялост и знания, уелнес и здраве - баланса и хармонията, които загубихме, когато се родихме. Ако нашата цялост е прекъсната, тогава здравето ни страда и трябва да намерим начин да възстановим чувството си за смисъл. Когато се движим в посока на това значение, ние оздравяваме.
Бърни С. Сийгъл
Демокрацията е винаги баланс между свобода и безопасност.
Владимир Рудолфович Соловьов
Многостепенната система за социална защита трябва да се основава на скромен базов доход, така че да даде възможност на прекариата да изгради живот, включващ баланс между различни видове работа, а не само труд на работните места.
Гай Стендинг
Има лесен начин за постигане на баланс: работете по-усилено, когато сте на работното място.
Грант Кардон
За да съществува светлината, трябва да има тъмнината. За Силата трябва да има баланс.
Грег Рука
Това е работата на католическата църква да бъде баланс между материалистичните стремежи на нашата култура и икономика.
Дейвид Брукс
Добър бизнес е да осигурите добър баланс между работа и личен живот, като никога не претоварвате екипите си.
Дейвид Дж. Андерсън
Представените в тази книга идеи завършват вековни изследвания, поставящи под въпрос модела на калориен баланс на затлъстяването, и представляват фундаментално различен начин да разберем защо напълняваме и какво можем да направим за това.
Дейвид Лудуиг
Движенията, които изграждат мощни мускули на сърцевината (корема, гърба, бедрата и таза), помагат за поддържането на гръбначния стълб, така че да стоите по-изправени. Те също така подобряват баланса ви, който започва да се влошава през 40-те години, когато тези стабилизиращи мускули отслабват.
Денис Остин
Силно вярвам в баланса между тренировките - добре балансиран план за тренировка. Част от него е кардио, отчасти силови тренировки и след това гъвкавост. Наистина имате нужда и от трите.
Денис Остин
Освен че ви помагат да оформите красив плосък корем, силните коремни мускули ще подобрят баланса и координацията ви, както и ще ви помогнат да изпълнявате други видове упражнения с по-голяма лекота.
Денис Остин
Групите са умни само когато има баланс между информацията, която всички в групата споделят, и информацията, която всеки от членовете на групата притежава частно. Това е комбинацията от всички тези части от независима информация, някои от тях правилни, други грешни, които поддържат групата мъдра.
Джеймс Суровецки
Отворете сърцето си, погледа си за посещенията на ангели, дори подаръците, които те носят, може да не са съсредоточеност и баланс, а ексцентричност и напълно непознато чувство на удоволствие, наречено радост.
Джеймс Хилман
Знам, че това, което ми липсва като киноман, е балансът на филмите, който всъщност ме плаши; те са толкова малко и далеч.
Джейн Голдман
Знам, че това, което ми липсва като киноман, е балансът на филмите, които всъщност ме плашат, те са толкова малко и много далеч. Обичах истории за духове, обичам истории на ужасите, обичам всички тези неща, но наистина копнея за нещо, което всъщност да ме плаши.
Джейн Голдман
Борсовата игра е най-очарователната игра в света. Но тази игра не е за глупавия, ленив в мисленето човек с нисък емоционален баланс, така както и не е за авантюрист, стремящ се бързо да забогатее. Те умират бедни.
Джеси Ливърмор
Няма нищо по-важно, отколкото вашият емоционален баланс.
Джеси Ливърмор
Успехът се състои в баланса между търсенето и стремежа от една страна и спокойствието и съдържанието от друга.
Джим Стовъл
Виновни. Винаги, когато нещата не се развият по план, обвинявайте себе си или другите. Вината е друго защитно прикритие за срам. Вината поддържа баланса в дисфункционална система, когато контролът се разпадне.
Джон Брадшоу
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща