Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баланс"
Обадих се на Новия свят, за да коригирам баланса на Стария.
Джордж Канинг
Красотата е само до дълбочината на кожата. Мисля, че е много важно да се намери баланс, между ума, тялото и духа.
Дженифър Лопес
Цивилизованият човек е този, който на сериозен въпрос дава сериозен отговор. Цивилизацията сама по себе си е някакъв трезв баланс на ценности.
Езра Паунд
Разрушаващата вълна и мускулът, докато се свива, се подчиняват на същия закон. Деликатната линия събира общата сила на тялото в смел баланс. Дали душата ми ще срещне толкова тежка крива, пътуваща по пътя си към форма?
Даг Хамаршелд
Човек поддържа баланса, уравновесеността и чувството си за сигурност само докато се движи напред.
Максуел Малц
Въпреки това остава въпросът: как да постигнем баланса между свободата на словото и взаимното уважение в този объркан свят, благословен и прокълнат с незабавна комуникация? Не бива да се борим на огъня с огън, на заплахите със заплахи.
Тимоти Гартън Аш
Най-общият закон в природата е справедливостта - принципът на баланс и симетрия, който ръководи растежа на формите по линиите на най-голяма структурна ефективност.
Хърбърт Рийд
Почти във всяка страна има елементи на мнение, които биха приветствали подобен извод, защото искат да се върнат в политиката на баланса на силите, неограниченото и нерегулирано въоръжение, международната анархия и подготовката за война.
Артър Хендерсън
Хората нарушават крехкия баланс, който са установили техните собствени човешки предци.
Джоан Д. Виндж
Отпускането ни помага да живеем в по-спокойно състояние на ума и помага да възстановим баланса си. Позволява на другите да бъдат отговорни за себе си, а ние да свалим ръцете си от ситуации, които не ни принадлежат. Това ни освобождава от ненужния стрес.
Мелъди Бийти
Сърцето е в баланс само на ръба на бръснача.
Пиер Рьоверди
Какъв смисъл има светът? Къде беше Бог, Кървавият глупак? Нямаше ли представа за справедливо и несправедливо? Не можа ли Той да прочете обикновен баланс? Той щеше да бъде уволнен отдавна, ако управляваше корпорация, нещата, които той позволи да се случат...
Рохинтън Мистри
Естествено, бизнесът и удоволствието могат лесно да се комбинират, но трябва да съществува определен баланс, а последното не трябва да преобладава над първото.
Фредрик Байер
Никаква промяна в баланса на политическите партии не може да промени общата решимост, че никоя класа не бива да се изключва от участието и споделянето на отговорност за държавата.
Густав Щреземан
Бракът не е ритуал или край. Това е дълъг, сложен, интимен танц заедно и нищо не е по-важно от собственото ви чувство за баланс и избора на партньор.
Ейми Блум
Родителството е най-трудното нещо, което съм правила. Опитах се да намеря баланса между строгия, традиционен китайски начин на възпитание, който според мен може да бъде твърде суров, и това, което виждам като тенденция на Запад да бъде прекалено разрешителен и снизходителен. Ако можех да направя всичко отново, бих го направил, с някои корекции.
Ейми Чуа
Американците трябва да спрат да ни обиждат, няма да бъда съучастник в обезлюдяването на земята. Не зависи от американците да ни казват как да организираме нашата земеделска политика и баланса на нашето общество. Тяхната нагласа е да се отнасят към ЕК, сякаш е чума, и след това да насърчават останалия свят да се присъедини.
Жак Делор
Социалният и човешкият баланс на нашите общества зависи от света на земеделието.
Жак Делор
Симптомът на любовта е нарушението на баланса на химични вещества вътре в нас. Трябва да има нещо в любовта, ако дори вашите химикали реагират на това.
Анди Уорхол
Дипломацията е като доброто счетоводство. Той не ти вярва, ти не му вярваш - това означава, че балансът е в идеален ред.
Уил Роджърс
Тъжен съм, когато си мисля, че съм показал само, как бойните изкуства причиняват на хората болка. Но не е изчезнал шанса да докажа, че най-главното не е боят. Това е познанието на хармонията на Ин и Ян, баланса между черно и бяло. Само познавайки хармонията, ти ще станеш велик.
Джет Ли
Изкуството на война е да се поддържа баланс между ужаса да бъдеш човек и чудото да си човек.
Карлос Кастанеда
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща