Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Снимка" - страница 6
В някаква степен снимките в рекламата са своеобразно творческо себеизразяване.
Жана Фриске
Потокът от снимки помете язовирите на паметта. Никога досега един период не е знаел толкова малко за себе си. В ръцете на управляващото общество изобретяването на илюстрирани списания е едно от най-мощните средства за организиране на стачка срещу разбирането... "Идеята за образ" прогонва идеята.
Зигфрид Кракауер
Инстаграм ми е любим! Това е интерактивен и забавен начин да поддържам връзка с моите приятели, семейството и феновете. Обичам да публикувам снимки от семейни пътувания, посещения на имоти, визуализации на моите колекции, всичко!
Иванка Тръмп
Снимки заблуждават времето, приковавайки лицето към парче картон, където душата лежи като на длан.
Исабел Алиенде
Не мога да рисувам картини, които хората биха искали да купят... Трябва да рисувам снимки, които самата аз бих искала да имам. Иначе това не е изкуство.
Карин Фосум
Често разказвана история е като снимка в семеен албум; в крайна сметка тя заменя момента, който е бил предназначен да улови.
Карън Джой Фаулър
Биографите търсят следи, доказателства за дейност, признаци на движение, писма, дневници, снимки.
Клеър Томалин
Много лесно е да снимате снимки на ликуващи хора на улицата след ядрената бомба. Но нямаше снимки на мразовити хора, седящи в кухнята и хола си.
Амартя Сен
Превръщаме собствения си живот в информационен архив, като съхраняваме всички наши имейли, SMS, цифрови снимки и други цифрови следи от нашето съществуване.
Лев Манович
Спомените изглеждат като моментни снимки от живота на някой друг.
Лорън Оливър
Как ще си обясниш, какъв е този свят, в който на някаква звезда Джесика Симпсън са й дали 800 хил. долара от американското списание "Пийпъл", за да покаже снимка на бебето си. И в същото време умират, ако не милиони, то стотици хиляди бебета.
Андрей Пантев
Първия си агент намерих на снимките на "Спасителят в ръжта". Когато той дойде, само каза: "Продължавай!" Не исках да му казвам да обръща специално внимание на това или на онова, когато започвам някоя от сцените, и така мина почти половината сцена, преди да разберем въобще за какво става дума – че правим истинска сцена. Продължих си работата и вече имах агент.
Джеф Бриджис
"Да направим снимката, за да си спомнят за нас нашите деди." - в шоуто 'Риск печели - риск губи'
Къци Вапцаров
Понякога снимката говори за оригинала повече. отколкото оригиналът за себе си.
Веселин Георгиев
Снимките са доста неприятно преживяване. Толкова е дълго и отегчително, и толкова трудно да го направиш както трябва. Нужни са силна воля и съзнание за работа.
Хю Грант
Какво от това, че на Ърл Бойкинс му се виждат обувките на снимката на паспорта?
Иво Иванов
Може би затова по-голямата част от фотографията ми е насочена към социалните проблеми, защото при нас пациентът идва с болка. За да помогнеш, трябва да влезеш в неговото "пространство” и в същото време да го пуснеш "в своето”. Затова повечето от моите снимки носят хуманистично послание и социална ангажираност.
Росен Коларов
Сигурно затова си правим снимки – продължи Хари. – За да си подсигурим фалшиви доказателства в подкрепа на мнимото си щастие.
Ю Несбьо
Аз съм си напълно нормален човек. Ходя на училище, когато не съм на снимки, излизам с приятели, ходя на кино – всичко, което обикновените тийнейджъри правят.
Даниел Радклиф
Помня, че по време на интервюто със Стоичков почти не задавах въпроси. Повече го слушах. Много се вълнувах от срещата с него. Покрай снимките ни след това за реклами имах възможност да го опозная добре и да общуваме повече. Абе, как този човек не каза една лоша дума на никого?! Говорят, че бил груб! Не е вярно! Елате да го видите на терен. На обяд например има осигурен кетъринг на снимките от продукцията, но въпреки това той поръчва за всички огромна паеля, колкото цяла маса. Широко скроен човек е Стоичков. Не е лицемер. Не го ли кефиш, си аут! Кефиш ли го – си в играта!
Димитър Рачков
Романът бе създаден в течение на две години; сценарият – за половин; още едина година отиде за снимки; и всичото това, за да може зрителят да си поспи спокойно час и половина.
Александър Фюрстенберг
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
Следваща